maanantai 9. maaliskuuta 2015

I'm a princessTakana on aivan ihana viikonloppu! Jyväskylän kupeeseen, Kinkomaalle matkustin autonperä täynnä koneita ja kankaita. Sinne  Liisan ullakolle kampesin itseni ja tavarani. Liisan lisäksi sain tavata monta ihanaa ihmistä ja jakaa ajatuksia, mistäpä muustakaan, kuin ompelusta ja elämästä. Tällä energialla jaksan taas pitkään! 

En asettanut itselleni määrällisiä tavoitteita, mutta tämä setti oli nyt sellainen, jota tulevana viikonloppuna tullaan tarvitsemaan. Kun vielä kuulin, että paikalla on tylliompelun asiantuntija, niin päätin käyttää tilantenteen hyödykseni. Tämä tyylilaji on nimittäin sellaista mukavuusalueelta poistumista...

Kankaat on valinnut Princess almoust 4 year. Tammiston Eurokankaan Auli otti nuoren asiakkaan ihastuttavalla tavalla haltuunsa ja näin saatiin juhlatamineiden kankaat hankittua.

Hameessa vaaleanharmaata, pehemää tylliä ja blingbling-sifonkia.
Hienon hopeisen kuminauhan sain tyllihametaiturilta :). Paita on hopeapalloista melko joustamatonta trikoota. Hihoissa pienet rypytykset olalla.
Muistatteko kasariajan onteloneulokset? Bolero on tehty juuri sellaisesta. Boleron kaikki reunat on huoliteltu alavaroin.

Tylli kuulemma kutittaa ja helmoihin voi sotkeutua! Pitääköhän sitä sitten vielä lyhentää? 
Taatusti piti vielä kokeilla miten helmat hulmuavat. Saapi nähdä kuinka tämä asu pysyy vauhdissa mukana.


Muista tämän viikonlopun aikaansaannoksista sitten seuraavalla kerralla.

p.s Armas aurinko, ihana lämmin ja valoisa. Mutta sinä paljastat kaiken pölyn, lian ja nuhjuiset vaatteet.....

11 kommenttia:

 1. Ihana tyttömäinen ja sävyiltään niin hempeä asu! Hame on niin nätti kuminuhaa myöten :).Toi onteloneulos on myös ihan mahtavan näköistä, täytyykin muistaa katsoa, löytyykö sitä täältä päin. Mukavia tuollaiset energian lataus-viikonloput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin li tosi hauska tavata sinutkin Krista. Olen suuri fani, joten tällainen backstage- tapaaminen oli hieno juttu :D
   Hametta, ehkäpä pitää vielä lyhennellä. Tai tuota yläosaa, jotta tylli nousisi vähän ylemmäksi. Toivottavasti tapaamme taas paremmalla ajalla,

   Poista
  2. Kiitos, ilo oli minunkin puolellani! Harmi, että visiittini Liisalle jäi niin pikaiseksi häiden takia, mutta mukava oli tavata lyhyestikin ja ehkä tosiaan joskus uudestaan :).

   Poista
 2. <3 Tyttöjen vaatteet... Ihanaa hörhellystä just sellasta johon mun tyttö ois puettu, jos mulla ois sellanen. Onneksi mun kummityttö on alkanu ihastella prinsessa vaatteita, vaikka hänen äidit ei niistä pidäkkään ;) Ehkä mä vielä uskallan jotain ihanaa tylliä sillekin ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vain ompelemaan kummitytölle, varmasti tulee olemaan mielissään ja aina ei kannata äidin lupaa kysellä ;)

   Poista
 3. Voi ku ihana! Ja täällä ois kanssa prinsessavaatteitten ompelu edessä ;)

  Harmittaa niin paljon kun en päässy sinne Liisalle! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, sanos muuta! Siitä Tampereen kautta kun ajelin, niin olisit hyvin kyydillä päässyt. Mutta seuraavalla kerralla sitten!
   Olen hyvin ylpeä itsestäni, kun sain nämä aikaiseksi.

   Poista
 4. Suloinen asu ja hurmaavia kuvia; näkee että neiti on onnellinen asustaan! :-) Mukavia tuollaiset viikonloput: yhteinen harrastus ja yhteiset jutut - niillä jaksaa pitkälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tyytyväinen hän kyllä on, vaikka kauhean hienona ei pitkään jaksa ollakaan.

   Poista
 5. O-ou, mikä prinsessa! Oletpas tehnyt Neljäveen näköisen prinsessa setin! :) Minun pitäis alkaa kans kohta työstämään jonkinlaista prinsessahörhelöä, kun Kummityttöni täyttää kesällä neljä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)