perjantai 20. helmikuuta 2015

Ajatusten testausta

Ajatuksia on, niiden saattaminen valmiiksi asti vaatiikin sitten aikaa. Keskittymistä ennen kaikkea ja se on vaikeaa, jos joutuu koko ajan keskeytämään työnsä syystä tai toisesta. Siksi moni ajatus jää vain pyörimään aivojen sokkeloihin. Sitten on tietysti ne hetket, kun luulet saavasi aikaan ajatuksen mukaisen vaatteen ja lopputulos on ihan jotakin muuta. Niitäkin on tullut tehtyä.

Pari ajatusta syntyi, kelpuutin ne nyt olemaan näin, vaikka eivät ihan mielikuvaa vastannutkaan. Itse asiassa oikein hyviä näin. Tehdään sitten seuraavat niin kuin ajattelin niiden olevan ;)

Elisa Tuohimaan kynänjäljestä tykkään kovasti. Tämä Laineilla-kuosi (Verson puoti) jo tovin odotteli pääsyään työstöön, tähän vaatteeseen olin sen ajatellutkin. Eli hakusessa oli hieman väljempää mitoitusta olevaa, rentoa ja samalla tyylikästäkin.

Tunikassa on nappilista isoilla neppareilla ja noin vyötärön kohdalla kuja, jossa kulkee trikoonyöri. Se olisi voinut olla takaa hieman alempana, mutta nyt en taida sitä alkaa siirtelemään.
Sivusaumassa taskut ja hihan suissa kuminauhat.
Huppu on vuoritettu mustalla trikoolla. Hirmuisen mukava vaate!

Kaavoitin sivu- ja takasaumattoman jumpsuitin... Tässä oli haarakiilakin, mutta heivasin sen pois, koska haarukset sitten roikkuivat liian alhaalla. Vaikka niin tuossa vaatekappaleessa kuulemma pitääkin roikkua. Ja on se vieläkin siellä polvissa :D
Kankaana siis ihastuttava Paratiisi-Maija Verson puodista. Kuosi on Leena Rengon käsialaa. Kangas on paksua ja joustavaa joustocollegea.

Ajatus oli tehdä enemmän sellainen pussittava malli, kyllä se vielä pitää kokeilla ja kaavaa vähän muokkailla. Pituutta pitää ottaa pois ja haarakiila miettiä uudestaan. Positiivista aivojumppaa.
Punteihin ja hihoihin kuositin rypytykset.
Pitkästä aikaa sain ison kiitoksen tytöltä. Tykkää jumpsuitista ja ennen kaikkea kankaasta, onhan siinä sitä pinkkiäkin.
 Nimensä mukaisesti
JUMPsuit

11 kommenttia:

 1. oi mitä ihanuuksia ja miten upeita ajatuksia sinulla on ja miten kauniisti ne toteutat <3

  VastaaPoista
 2. Huikeita! Niin mahtavia naisellisia käyttövaatteita sä tehtailet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Minusta sinulle kuuluu kyllä se naisellisten vaatteiden titteli :). Mutta tämä on tosiaan mukava käyttövaate.

   Poista
 3. Tämä sinun vaatteesi on sellainen, josta itsekin tällä hetkellä haaveilen. Luulen, että kotiutin siihen eilen kankaankin. Itsekin haluaisin vaatteen, joka on sopivan väljä, muttei kuitenkaan teltta.
  Ja mitä tuohon JUMPsuittiin tulee, niin sehän on suloisen söpö, herttaiset pikkutyttömäinen. Varmasti Neidin suosikkivaate nyt kevään aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, JUMPsuitti on ollut nyt kaksi päivää päällä ja kuulemma niin mukava pitää, helppo pukea ja riisua ei kiristä pientä pömppömasua, joka tuntuu turpoavan aina iltaisin.
   Jotenkin nyt kiehtoo hieman väljempikin vaatepuoli, lieko muutamalla lisäkilolla osuutta asiaan ;)

   Poista
 4. Ihania ompeluksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Parhautta: mukavia käyttövaatteita, jotka näyttävät hyville! Minulla on ollut ompelu aika tavalla katkolla, kun ei ole ollut tuota mainitsemaasi rauhallista ajatus/keskittymisaikaa. Minulla ainakin tulee hölmöjä mokia, jos ei voi ihan kaikessa rauhassa tuumailla työtään.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)