lauantai 14. helmikuuta 2015

Aika hyväntekeväisyyden

Sylva- huutokauppa
sunnuntaina 15.2.2015
Klik
Tuotto oli n 140e omasta puolestani ja koko potti oli yli 7000e!
Hienoa ja kiitos huudoista.


Saumanvarayhteisö tempaisee jälleen ja nyt on auttamiskohteena Sylva ry. Järjestö tekee työtä syöpäsairaiden lasten puolesta. Liekö hieman turnausväsymystä Roosa-nauhan tiimoilta, kun huutokohteita ei ihan hurjaa määrää näytä tuolla olevan. Tässä olisi vielä viisi tuntia aikaa....

Itsellenikin meinasi kiire tulla, mutta sainkin sitten tänään loputkin valmiiksi. Neljä kohdetta, toivottavasti kerryttävät pottia.


Pojalle, miksei tytöllekin Verson puodin Naulan-kantaan jc+ Harjun harmaameleerattu jc. Huppu on vuoritettu keltaisella trikoolla. Koko on n 110/116. Tästä tuli tosi kiva!


Tytölle tunika/mekko. Kankaana Vimmacompanyn Sademetsän suojissa 100% pv-college+ ohut, koralliin taittuva jc. Koko myös 110/116. 
Tämä olikin jo edellisessä postauksessani. Verson puodin Taalainmaan heppaa ihanaan liivariin, koko n 86/92.
Naiselle holkkihihainen paita. Kankaana ihastuttava Vimmacompanyn lettitrikoo, olalla palaset farkkutrikoota. Kankaan pohjaväri on hieman punertava puuteri. Paidan koko on 38/M
Tämä ei mennyt huutokauppaan, vaan ystävälleni, joka on viime ajat taistellut syöpää vastaan. Takana odotusta, rankkoja hoitoja ja leikkauksia. Tämä setti tuokoon hänelle iloa, sininen on hänen värinsä n:o 1.

En ihannoi väkivaltaa tai ole väkivaltainen, mutta tuolle syövälle haluaisin näyttää kyllä! Liian paljon, liikaa surua ja epätoivoa, onneksi myös selviytymisiä. 

6 kommenttia:

 1. Oletpa sinä jaksanut ja ehtinyt tehdä monta ihanuutta. Ja niin hyvään tarkoitukseen. Minunkin oli tarkoitus, mutta aika ei vain tällä viikolla riittänyt ylimääräiseen. Siitä piti huolen Onniliinin vesirokko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei, vesirokko jo noin pienellä! Ei ollenkaan kiva juttu. Meillä ei sitä ihanuutta ole vielä edes ollut, ympärillä kyllä kiertää. Mutta ei kiitos nyt lomalla! Miehen kotipäivä mahdollisti tänään noiden ompelun ja kerrankin jätin nysväämättä, vaan tein vain sen mitä suunnittelin.

   Poista
  2. Onneksi rokko on jo voiton puolella. Nyt alkoi 8. päivä. Vauhtivekara sairasti sen jo puoli vuotiaana, Onniliini kuitenkin täyttää jo kohta yksi. Mutta on se kurja rokko vauvan sairastaa, kun se kutisee niin paljon. Muut meillä ovatkin sen sairastaneet. Että siinä mielessä sen saa nyt tässä talossa unohtaa. Onneksi!

   Poista
 2. Hieno osuus! Miksi, oi miksi, en ehtinyt eilen huutamaan. Lettitoppi olisi pitänyt kyllä ehdottomasti huudella. Ihana lahja ystävälle <3. Syöpä ei ole koskaan kiva seuralainen, meillä on sitä ollut niin mummollani, isälläni kuin rakkaalla ystävällä. Sillä nämä hyväntekeväisyystempaukset ovat itselle tärkeitä, vaikka en tähän voinutkaan osallistua. Arvostan suuresti sitä, miten paljon ihmiset haluavat auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on minulle se luontevin tapa osallistua. Syöpää on ihan liikaa joka puolella.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :)