torstai 28. elokuuta 2014

Pure jenkki and be Sweet

Testailuja on tässä tehtynä vähän kaikenlaisia.


Housukaava Ob 4/14 Mock Denim 104cm. 
Ei ainakaan mikään runsas mitoitus näissä pökissä.
Nostin haarakoukkua ylemmäksi ja lyhensin sitä hieman, en halunnut haaran roikkuvan liian alhaalla. Taskurakenne ihan hauska, samoin resorileikittely.

Tikkauskokeilu
Ompelukoneessa on vaikka kuinka paljon erilaisia koristeompeleita. Päätin kiinnittää tähdet perinteisen applikaatiosiksakin sijaan koristeompeleella käyttäen hieman kiiltävää kirjontalankaa.
Applikaatioon sopi tosi hyvin, mutta taskunsuussa ei paras vaihtoehto kuitenkaan.

Ja taas on vekki silmäkulmassa...

Materiaali housuissa on peruscollegea meleeratun harmaan osalta.

Paidaksi collegepaita. En kyllä muista mikä kaava tämä on..
Tässä materiaalina joustocollege, kun loppui tuo housukangas kesken. Mutta samalla teemalla mentiin niin applikaation kuin resorien kanssa.

Nyt alkaa tuntua, että on parempi siirtyä 110cm kokoon. Tehdessä vaikutti niin isolta, mutta ei kyllä päällä.Mutta kokeilut päätyvät kaikki tavalla tai toisella jatkojalostukseen, eivätkä nämäkään kaappiin jää. 
Ja purkkaa on opittu syömään ihan oikeasti.

8 kommenttia:

 1. Kiva asu! Etenkin nuo lahkeensuut ja ranneresorit on hauskat :) Pinkki antaa sopivasti ryhtiä harmaalle ja vaaleanpunaiselle. Onko sekä pinkki, että vaaleanpunainen resoria noissa lahkeensuissa? Kuvista yritin tihrustaa, mutta en päässyt asiasta perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molemmat ovat resoria. Kaitaleet on saumuroitu yhteen. Tässä vaiheessa olisi peitetikkikone ollut kyllä ihana vehje tikkauksia ajatellen.

   Poista
 2. Ihastuttava asu,kyllä tytsyn kelpaa. Minullakin koneessa aikalailla noita koristetikkejä,joita koneen hankittuani innoissani kokeilin,mutta nyt ovat jääneet...pitääpä taas innostua kokeilemaan jonnekkin. Vaaleanpunainen ja harmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vpun ja harmaa ovat kyllä sellainen namipari että! Kyllä niitä tikkejä kannattaa sillä silmällä katsella, voi löytyä ihan uusia mahdollisuuksia.

   Poista
 3. Voi vekki! Niin niitä vaan tulee meillekin :D hauskat kokeilut. Onpa tosiaan niukkaa mitoitusta nuo housut, hyvä pistää muistiin heti kaavaan. Hurmaava bubblegum neitonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Just saatiin tuo vasen musta silmä hieman vaalenemaan, niin sitten tämä.
   Ja kiitos! Kannattaa muuten muistaa, että meidän neiti on reidekäs ja pyllykäs tapaus :)

   Poista
 4. Taas niin mahtava setti. Minä kans piirsin eilen tuon housukaavan. En ehtinyt vielä kangasta leikkoa. Pitääkinpä verrata käyttäjän kokoa ja kaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin kuin aiemmin mainitsin, niin tämä kaava voi olla hoikemmalle ihan hyvä, tosin pituus aika nafti myös

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :)