sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kimurantin Kimppaompelukset

Selian runoratsu ja atomi
Lastenvaatemallisto KimuranttiViikon veivauksen teemana oli ommella parin kanssa Selian ylläripaketista yhdessä ja samalla suunnitella lastenvaatemallisto ja keksiä sille vielä nimi. Sain taas kunnian tehdä yhteistyötä Kukan kanssa. Olemme kait sopivasti erilaisia, niin yhteistyö sujuu hyvin. Toisella on aina annettavaa, kun on vain valmis ottamaan vastaan.

Paketista putkahti mintunvihreä Runoratsu ja pala mustapohjaista Atomi-neulosta. Siitä sitten miettimään kankaille kavereita ja työnjakoa. Kukka otti atomin ja minä runoratsun.


Kukalta löytyi muva-raitaa ja sattumankaupalla Marimekon ruutukangas oli aikalailla samaa sävyä kuin runoratsu. Noshin vinoraita, pallokangas ja harmaameleerattu joustocollege osuivat myös. Onneksi on varastoja ;). Niin tämä ihanuuden ilmentymä sai päälleen ihastuttavan liivarin, alavaroin huolitellun paidan ja ryttyruttu- leggarit.Itse aloitin tekemään "Ratsastushousuja" vinoraidasta, mutta kootessa raidat menivät ihan miten sattuu. Ei ymmärrä hän! Uusintaleikkaus ja varmuudenvuoksi yksivärisestä. Syntyivät Eikunpökät.

Sama rusettiteema housuissa ja puserossa.

Paidasta piti alunperin tulla muhkeahihainen yläosastaan, mutta jotenkin vierastan eriväristen hihojen tekemistä muuhun kuin raglaniin. Siksi ehkä hieman tylsähkö. Jos nyt aloittaisin, niin tekisin runoratsusta sellaisen topin ja alle ryppyhihainen paita. Silloin olisi vastanut ajatuksiani.
Missä minun taskut ovat?

Aikaa kului yliäyräiden, emme edes huomanneet sen kulua. Siinä ompelun lomassa ideat ja yhteistyökuviot sinkoilivat ja jalostuivat. Lopulta kotiinlähdön sijaan katsoimme parhaaksi, että Kukka painaa päänsä tuohon meidän soffalle. Muutenkin oli alla kiva ilta, kun tulivat koko perhe syömään ja lapset kirmasivat pitkin pihaa. Miehille kiitos loppuillan kaitsennoista.

12 kommenttia:

 1. On nämä taas niin ihania! Kauniit värisävyt, rusetit taskuissa on kivat! Tuollaiset yhteistyöompelukset ovat juuri parhaita, kun niistä saa niin paljon itselleenkin. Toisella on aina ideoita ja hyviä vinkkejä, joita ei välttämättä ole omaan mieleen edes tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juuri näin. Sitä lähtee helpommin poistumaan omalta mukavuusalueeltaan, kun on haastetta tai projektia.

   Poista
 2. Kiitos Sanne vieraanvaraisuudesta. Oli mukava käydä, ommella ja ideoida!
  Tuli kivoja, mukavia vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiitos itsellesikin. Tämä on ollut kyllä ihan huisia. Tänään on ollut ompelukrapula ;)

   Poista
 3. Juurikin Kukan blogiinkin kommentoin, että ootte te kyllä melkoinen tehokaksikko! Huiput setit ootte saaneet loihdittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt ollaan kyllä oltu tehokkaita, kun saatiin justiinsa tuo edellinenkin juttu tehtyä. Ja sitten taas tämä. Kiva on kyllä tehdä yhdessä näitä juttuja.

   Poista
 4. Niin kivat setit. Olisi ollut kiva itsekin osallistua tähän tapahtumaan, mutta eihän täällä meillä päin asu ketään, kenen kanssa ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voihan harmi sentään! Tämä oli kyllä kivaa hommaa ja vaatteistakin tuli oikein onnistuneita väännön jälkeenkin.

   Poista
 5. Onpa ihania. Näyttää siltä, että huolella suunniteltu ja huolella tehty. Kannattaa jatkaa yhteistyötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tähän ihan muiden hommien ohessa panostettiinkin. Aina tulee kuitenkin kiirus ja jälkeenpäin jonkun asian olisi tehnyt toisin.

   Poista
 6. Älyttömän kiva blogi! Täytyypä liittyä lukijaksi, jotta löydän toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi. Blogeja on niin paljon...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :)