torstai 31. heinäkuuta 2014

Kilpailuvietti

SAVAN ompelukilpailu

Saumanvara yhteisön pääjehut päättivät järjestää ompelukilpailun. Sanan SAVA pitäisi siis näkyä työssä jollakin tavalla.

Piirtelin kyllä kasan luonnoksia ja samalla mietin, että kuka näitä sitten loppujen lopuksi ymmärtää, kun en halunnut olla ihan suoraviivainen.

Alunperin piti tehdä A-linjainen liivari (2xA, etu- ja takakappale), V-pääntie ja sellainen superS kulkemaan halki miehustan. Saatan sen joskus tehdäkin, näyttää ihan hyvältä paperilla. SAVA.

Sitten aloin leikittelemään kirjaimilla, kääntelin ja vääntelin.
Syntyi kuvio. Kuviosta mieleen tuli taiteilija Miro'n työt.
SAVA

 
Värimaailma on siis sieltä haettu.
Työ on applikoitu ja konekirjottu.
Paidan kaava on oma, 
antaumuksella hiottu raglan-kaava, 
joka istuu hihoista nyt hyvin.

Olen missannut pari ompelukilpailua ihan laiskuuttani, vaikka suunnitelmat ovat olleet. Nyt en antanut periksi, vaan tein. Tuskin tulee voittoa, mutta tällä kertaa olen vain hurjan tyytyväinen siihen, että tein tämän ja aion vielä käyttääkin paitaa, inspispaita.

Että osaakin olla ilme :)


Ei mulla muuta tällä kertaa. Huomenna uudet kujeet.

8 kommenttia:

 1. On siellä vaan kekseliäs ja luova nainen! Tykkään tästä paidasta, kuvio on just hyvä.

  VastaaPoista
 2. Olet niin idearikas, että sinun sietääkin osallistua kilpailuihin. :) Loistavasti istuva paita, hauska kuvio ja hyvät värit. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on tosi hienosti ja kekseliäästi toteutettu! Värit ja kuvio tuo kivasti särmää harmaaseen pohjaan. Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 4. Oivaltava kuvio. Savan kirjaimet voi vielä lukea järjestyksessäkin, eikä tarvitse hyppiä edes takas, jos ymmärrät mitä yritän selittää.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)