lauantai 14. syyskuuta 2013

Puu For You Puudeli

Ystävystykää, suunnitelkaa ja tehkää!


"Ota riski ja tutustu hesalaiseen ompelijaan"

Tämä oli ensimmäinen ohjenuora perjantain SaVaway:n ohjeistuksessa. No, en ole hesalainen, mutta lähialueet kelpuutettiin. Hesalaisen piti hakea ylläripaketti Pandalta ja lähettää kaksi pientä pakettia sellaisille henkilöille, jotka asustivat muualla. Seuraavaksi meidän kolmen piti keksiä joku yhteinen teema, joka meitä yhdistää. Tämä oli kuin ystäväkirjan sivujen täyttämistä!

Yhteiseksi nimittäjäksi muodostui puutarha, jota kaikki tavalla tai toisella harrastavat. Kaikilla meillä oli tuo Viljamin Puodin puudelitrikoo.


Tässä tykötarpeet, joilla lähdettiin liikkelle.

Luotin taas ensimmäiseen mielleyhtymääni ja ehkä hieman väsyneen pään tuotoksena päätin tehdä puudelille puun, jonka juurelle voi pissiä :)


Paita siis tytölle, nyt hänellä on oma koira...paidassa.


Ja ei, EI, ja Ei kuvata, mutta oman maan tomaatit maistuivat.


Kiitos Viljamin puoti hauskasta retkestä kanssasi!

5 kommenttia:

 1. Puu on kerrassaan kutkuttava, tykkään! :-)

  VastaaPoista
 2. Niin tykkään tuosta pissipuusta. Nappifania tietysti aina napit säväyttää, mutta tykkään myös tuosta kiemuraompeleesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! Kiemuralle kimurantille sopii kiemuraompeleet. Jos olisi halunnut olla tarkka, niin olisi pitänyt matkia tuota pilvikuviota kuosista.

   Poista
 3. Kivasti toteutettu tuo puu ja se sopii nätisti kuosiin. Kiva paita kertakaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Alkuperäinen suunnitelma ei ihna toteutunut kauluksen osalta, mutta ihan tyytyväinen olen tähän väsyneenä tehtyyn työhön.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :)