sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Make It Work!


Soul, sisko soul....

Juu, olen aivan koukuttunut näihin perjantai-illan SaVan veivailuihin. Niillä karisee kummasti työpölyt aivoista, tosin kera karmean hedarin taas kerran.

Tällä kertaa Linnel Handmade oli pujahduttanut kuoreen kaavan. Se oli moniulotteinen naisten paita/huppari/ tunikakaava+  muutamat erilaiset hihat. Juuri sellainen mitä toivookin saavansa. Mukana tuli vielä ohjeet kaavanmuokkausta varten. Ryhmässä sitten vielä lisää ohjeita.

Päivä ja ilta oli aika haipakkaa menoa. En ennättänyt oikein katsella kankaita sillä silmällä saatika mittailla tai tehdä koeversioita, joka oli sallittu.

Muutamaa minuuttia vaille yhdeksän sain ladattua nettiin kuvan päätöksestäni.


Kangas on Anniina Isokankaan Ikasyrille suunnittelema Soulbird kuosi. Tämä Ikasyrin harjattu puuvillaelastaanitrikoo on ihan omaa luokkaansa. Vielä tuo mustaharmaa odottaa tuolla inspiraatiota, sitten olen väsännyt kaikista väreistä jotakin.

Kaava on mainio! Siinä on juuri sellaiset elementit, joita olen etsinytkin. Paidasta tuli pidettävä. Voi kun tuo kukka olisi osunut molemmille puolille tuolla olalla!


Kaula-aukon muokkasin tuollaiseksi "kirjekuoreksi" ja kanttasin Majapuun mustavelkealla resorilla.
Mustiin hihoihin applikoin "tatskat"


Haastavinta on saada itselle tehdyistä vaatteista kuvia... kun ihan mikä tahansa räpäytys ei kelpaa. Itselaukasijalla kun voi tulla mitä tahansa, kuten tämä...


Mutta, kun tarpeeksi yrittää 10 sekunin aikana, niin räps ja osui!


3 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit :)