keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Urkki kurkkii Aidan takaa

Kukas se siellä kurkkiikaan,

Se taitaa olla Urkki.

Urkki, Urkki, Urkki,
Urkki, Urkki, Urkki,
Urkki sanoo 
"Hyvä veli" Tämä hauska kangas on Saumanvararyhmä oma kangas, joka on historian kirjojen mukaan syntynyt huulenheitosta. Kun näin piirrokset, alkoi nostalgia nousemaan. Ensinnäkin olen sen ikäinen, että Kekkonen on ollut presidenttinä pitkään. Muistan, kun eduskuntatalossa oli ääntenlaskenta ja tuijotin mustavalkoista tv:tä tylsistyneenä. " Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen, KEPPONEN, Kekkonen", välillä meni äänenlaskijan kieli solmuun. Toiseksi pikkusisareni piirsi olohuoneen tapetin täyteen kalju- ja silmälasipäisiä Kekkosia.....


Tämä puserovisio syntyikin sitten, kun näin PaaPiin ja Käpysen sivuilla luonnokset Aita-kuosista. Tiesin heti, että Aita ja Kekkonen ne yhteen soppii... Sitten vain odottelin, että pääsen tätäkin tilaamaan. Aivan ihanan tuntuista kangasta! 

Alunperin olin ajatellut repäistä ja yhdistää Kekkosen punaiseen aitaan, mutta jotenkin tökki. Punainen aita oli väriltään hieman tunkkainen ja Kekkonen hyppi silmille liikaa.


Punainen tuli silputtua...saas nähdä mitä siitä syntyy. Malli on sama, jos en modifio jotenkin. Vihreä Aita odottaa, visio on, jos miehelle kelpaa. Tarkoitus olisi siinäkin leikkiä Kesämies Kekkosen kanssa.

Tällä kaavalla olen tehnyt yhden paidan ennenkin. Skk kesä 2012. Kainaloista on kavennettu ja sitten ompelin rinnan alle pari piikkilankaaitaa alalankakuminauhaa hyväksikäyttäen. Selkään tuli kanssa+ muutama lyhyempi rivi lisää väjyyttä poistamaan


 Tässä Kekkonen on valtiovierailulla Lähi-idässä ;)

Mieheni maalaama taulu <3

Aiempaa tuotantoa, Kekkonenhan oli kova kalamies

3 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit :)