tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mielenkiintoinen tarina ja kiitollinen olo...

Muru, Anna Etula

Tiedustelin tuossa viime viikolla vierailumahdollisuutta Murun työhuoneelle. Sain varsin miellyttävän vastauksen ja sovimme ajaksi tämän päivän. Tiedustelin tilkkujen ostomahdollisuutta. Samalla ajattelin ostaa tilkkuja tulevalle työpaikalleni innostamaan lapsia käsitöiden pariin. Ammattiyhdistysihmiset eivät oikein pidä siitä, että ostelen omilla rahoillani tarvikkeita, mutta en jaksa vaan sitä raskasta byrokratiaa. Siis sponssaan. Mutta tämä ihanainen Anna halusi ottaa osaa sponssaukseen ja sain kasan tilkkuja ilmaiseksi ja isompia halvemmalla. 


Oli kiinnostavaa kuunnella myös hänen tarinansa. Tekstiilialan suunnittelu- koulutus, Ruotsin tuliaisina neulekoneintohimo, yhteistyö toisen kanssa yms. Raakaa työtä ja yhteyksien luomista. Kuosit siis hän suunnittelee, kankaat kudotaan luomupuuvillasta Suomessa sekä vaatteet valmistetaan täällä. Kellarikerroksessa oli muitakin tekijöitä, mielenkiintoista nähtävää.


Lajittelimme tänään tytön kanssa tlkut väreittäin ja isommat laitoin jo pesuun, koska neule kutistuu jonkin verran. Sain kun sainkin muutaman palan mustaharmaata mustarastasta. Se pääsee kyllä huppariini. Jotakin näistä syntyy ja suurin osa lähtee siis koululle.


Kiitos Anna, kiitos Muru!

1 kommentti:

  1. Söpösiä tilkkuja olet saanut. Näistä on kiva surruutella jotain ihanaa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)