sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Inspiration by SaVa


SaVaway, highway to heaven or hell....

Viikko 30 ja SaVawayn haasteena oli viisi eri brändin haastekuvaa, josta oli haettava inspiraatiota. Kahdesta kuvasta valitsin tämän allaolevan, merkki on kuulemma MoloKids. 
Tässä kuvassa katseeni kiinnittyi tuohon oikeanpuoleisen tytön kaulahuiviin ja siitä ajatus lähti liitoon. Lastenvaatemerkki, mutta ajattelinkin tehdä tällä kertaa itselleni.Viikon varrella ryhmän keskusteluissa oli huomattavissa trendi, joka viittasi vahvasti kankaanpainamiseen. Pitäydyin kuitenkin sunnitelmissani.

Tässä hieman alkusoittoa...


Miehustaan valitsin Eurokankaan palalaarista löydetyn ohuehkon vaaleanhaarmaan ja meleeratun joustocollegen.

"Huivi" tulisi olemaan ylisuuri poolokaulus, joka rakentuisi erivärisistä trikoosuikaleista. Osa löytyikin jo tuolta kanttaussuikalelaatikosta valmiina, osa leikattiin hirveässä draivissa heti klo 21.00.


 Tasku, helma ja hihansuut ovat jotakin tosi hyvälaatuista resoria, jota haluan ehdottomasti lisää, kunhan vain muistaisin, mistä olen ne ostanut! Ikasyr, Fabriina?
Taskuun raakareuna-aplikoinnilla tähti


Homma ei sujunut kuin tanssi, sillä kiinnitin ensin taskun aivan vinoon. Tuo suikaleiden saumurointi ei ollutkaan niin nopeaa hommaa kuin luulin ja välistä oli poistettava yksi harmaa suikale, kun se vain venyi ja paukkui.


Klo 23.15 olin valmis


Tämä on kuulkaas tosi mukava paita ja aion pitää tätä myös ihmisten ilmoilla.Katu- uskottavuutta :)Seuraavana päivänä ulkoilutettiin mehujäätä, aitaa ja kekkosta Lintsillä.
5 kommenttia:

 1. Tuo poolokaulus on ihan huippuhieno ja muutenkin tosi magee vaate. Lintsin ulkoilutuksetkin on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jäin kans ihastelemaan tätä paitaa. Sulla on mageita ideoita ja toteutuksia!

   Poista
  2. Kiitos Eltsu ja kiitos Piksu! Pää tekee enmmän kuin aika antaa myöden, mutta niin kai se on muillakin :). Onneksi on tuo inspiskirja, johon voi piirtää ja kirjoitella ideoita ja ajatuksia. Harmittaa vaan, kun pitää lähteä työelämään ja arki imaisee mehut...

   Poista
 2. Aivan herkku tuo kaulus. Niin erilainen, mitä olen ennen nähnyt.

  VastaaPoista
 3. Hieno college! Kiva toi kaulus :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)