lauantai 20. helmikuuta 2016

Sekalainen setti ja arvonnan voittaja

Lunta satelee, mutta päivä on jo selvästi pidentynyt. Täällä etelässä aloitellaan talvilomaa ja hyvä, jos sää tällaisena vielä pysyy. Viikko on vielä aikaa tehdä pastellisia käsitöitä. Olisi vielä itsellänikin vino pino ommeltavaa näissä pastellisävyissä, mutta samalla ajatus siirtyy jo maaliskuun väreihin. Edelliseen postaukseen olen kerännyt blogilinkkejä, käyhän katsastamassa :)

Lueskelin edellisen postauksen kommentit ja olisin kaikkiin halunnut jonkun sanasen sanoa. Sanon sen nyt kollektiivisesti: KIITOS. Niitä oli kiva lukea ja mielipiteet erityylisten settien osalta taisivat mennä aika tasan. Toinen tykkää toisesta enemmän kuin toinen. NOSH:n 50 euron lahjakortin arpa osui Marjon kohdalle, olen hänelle sähköpostia jo lähettänyt. ONNEA!  

Osallistuin ompeluryhmämme Sylva ry:n hyväksi käytävään huutokauppaan. Yhdistys tukee syöpään sairastuneiden lasten perheitä. Mm. Kuortin kartanossa järjestetään erilaisia tempauksia ja kursseja. Olin siellä myös leirikoulussa luokkani kanssa. Ompeluksista ja omista ostoksista kertyikin ihan mukava potti hyväntekeväisyyteen (hieman yli 300e).
Pehemiän turkoosista kuurasta piti tulla pitkä Elsa-mekko, mutta koska Disney on ice-jääshow odotteli innosta katselijaa, niin siitä tulikin arkimekko.
Jalkaan Frozen- leggarit, joihin joutui laittamaan ylimääräisen kuminauhan, sillä influenssa kavensi uumaa. Nyt taidetaan olla jo normaalimitoissa.
Viljamin puodin Hattarakekkerit- kangasta olinkin säilönyt ihan huolella. Sen riittävyys ja kuviokohdistukset johtivat siihen, että oli otettava muuta kangasta mukaan. Kaavana OB 1/16 Rythm

Jos jostakin kangaskaupasta tulee pastellisävyt mieleen, niin se on kyllä Nappinja! Usva- joustocollege on mielenkiintoinen ja kaunis kangas. Sitä pitäisi olla niin paljon, että voisi tehdä erilaisia vaatevariaatioita erilaisilla kangasyhdistelmillä. Tytön mekossa pysyttiin hempeillä linjoilla. Ja kuten kuvasta näkyy, niin arki-illan pimeydessä oikealta sävyltä näyttänyt Noshin jc onkin ihan muuta. Tuo pallura on persikka, eikä vaaleanpunainen.
Sitten toinen pimeän arki-illan moka. Valitsin omaan puserooni väärän kaavan, kokoa pienemmän kuin mitä käytän tällä hetkellä!!! Eli vetoja näkyy, koska rinnan ympärys ja hartian leveys on liian pieni! Nyyh.
 Tuohon pääntien kokeiluun olen tyytyväinen. Usvan kaverina on farkkujersey (taas).

Johtopäätös: Älä tee pimeään aikaan ja väsyneenä tärkeitä päätöksiä! Kauniita kankaita ei sovi näin pilata.
Sitten on onni omistaa ihania ystäviä. Postilaatikkoon tipahti ihanat sukat, jotka on neulonut Outi <3. Niin kaunista ja taidokasta. Kiitos!

Hyvää viikonloppua!

22 kommenttia:

  1. Usva-vaatteet ovat kauniita, vaikka pieniä mokia olikin, älä huoli! Ja se pääntien kokeilu on kaunis, samaa mieltä! Kannattaa tehdä useamminkin. Sukatkin näyttää sopivalle :)
    Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi sukista, ne ovat niin kauniit! Ja samaisia kokeiluja täällä taas jatketaan.

      Poista
  2. Ihanan pirteitä vaatteita, varsinkin Hattarakekkeri ♡♡ Ja sukat myös ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hattarakekkerit ovatkin yksi minun suosikkikuosini.

      Poista
  3. Onpa ihanat sukat! Kaunis tuo palmikko tuossa sivussa. :) Olet onnekas, kun sinulla noin taitava ystävä.
    Kiva tuo pastellinen kuviokangas. Minä olen jotenkin pastelliallergikko ja en osaa tilata noita, vaikka ne näyttävät kauniille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sanohan muuta! Pastellit tuntuvat olevan sellaisia, että niistä joko tykkää tai sitten ei.

      Poista
  4. Hattarakekkeri näyttää tosi herkulta!

    VastaaPoista
  5. Ihania. Harmillinen juttu tuo väärä kaava. Muuten paita on kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minuakin harmittaa vieläkin, kun kaikki muut tuntuivat nyt tässä natsaavan.

      Poista
  6. Ihania ovat. Elä murehdi usvaa, kauniita ovat noikin! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en vain vihdy sellaisissa vaatteissa, jotka kinnaavat.

      Poista
  7. Voi ihanat pastellit! <3 Ne tuovat kevään vaatekaappiin! Täällä on kuukauden pastellit leikattuina, jos vaikka tänään ehtisi ne surauttaa kasaan, mutta ensin lumitöihin! Talvista sunnuntaita sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti ennätät tehdä. Kuviasi kun katselee, niin pastellit kyllä kuuluvat sinun elämääsi. Laitathan savumerkkiä, kun valmistuvat.

      Poista
  8. Olit kyllä ahkera hyväntekeväisyysompelija. Mulla on vieläkin kovassa käytössä sinun johonkin huutikseen ompelema letti-T-paita. Havahduin hiukan liian myöhään tuohon Pehemiän Kuura-trikooseen, meillä olisi puutettan arkikäyttöön soveltuvasta Elsa-mekosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi ja ihana kuulla, että se on ollut käyttökelpoinen. Sitä aina jännittää reaktioita. Mielestäni Pehemiällä tätä kuuraa vielä oli..

      Poista
  9. Oih tuota usvaa, kun on suloinen kangas. Miten tää onkin mennyt multa ihan ohi? Tässä mun pastellit helmikuulle: http://paapuuri.blogspot.fi/2016/02/pastellikuu.html . Vastavärit onkin varmaan jo haastavampi juttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä tosi kaunis kangas ja monikäyttöinen erilaisten yhdistelmien kanssa.

      Poista
  10. Oi, ihania jälleen kerran kaikki! Harmitus väärästä kaavasta ja ihanasta kankaasta on täälläkin tuttua. Onneksi sitä ei kamalan usein tapahdu, mutta kertakin aina riittää. Sinä olet ollut taas niin tuottelias, myös huutokaupan osalta. Minun pastelliset löytyy täältä: Lahjakasseja

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)