torstai 11. helmikuuta 2016

NOSH SS2016 kids+ pastellikuun arvontaa

Pastellikuu on jo melkein puolessa välissä ja on aika blogiyhteistyön merkeissä kurkistaa Nosh:n kevään uutuuskankaiden tarjontaa. Ihan en pystynyt pidättäytymään pelkissä pastelleissa, vaan mukaan tuli pari muutakin ihanuutta. 
Kevään kankaiden teemat liittyvät intiaaneihin, nuolet ja tiipiit koristavat kauniissa värisävyissä hyvälaatuisia kankaita. Tuo napakka sileäpintainen puuvillaelastaanitrikoo on tunnultaan aivan ihanaa, samoin olen täysin tuon kudotun raidan kestofani.

Tässä asussa yhdistyvät niin neitokaisen toiveet kuin kankaan luonne. Hän on jo pitkään halunnut inkkaritytön asua ja ratsastushousuja. Paita sai hapsut musta/vanilija- raidasta. Näin jälkeenpäin olisin voinut hieman pienentää tuota raitakolmiota ja tehdä sen ehkä toffee/vanilija- raidasta?
Lantiolle ompelin puolaan kerittävän kuminauhan avulla pienen poimutuksen, nyt paita asettuu nätisti pienelle pussille.
Kolmas suosikkini on Nosh:n farkkucollege, jota minulta löytyykin monessa värissä. Sitä on todella mukava työstää, se on monikäyttöinen ja kestävä materiaali. Muistaa kannattaa tietenkin se, että kangas ei kauheasti veny.

Ratsastushousut on kuositeltu OB 4/11 Superstretch-kaavoista. En ole koskaan harrastanut ratsastusta, eikä tyttökään, joten netin kuvatarjontaa seuraten yritin piirtää oikeat linjat leikkauksiin. Oikeissa ei tietenkään ole sisäsaumoja, näistä ne löytyvät.
Sävyinä okra ja musta farkkucollege, nam. Noshille on tullut myös farkkucollegea printtipainatuksella.
Kyllä näillä nyt keppihevostelee :)
Siirrytäänpä sitten niihin pastelleihin. Nosh on muuten onnistunut löytämään ihanan offwhite- sävyn näihin kankaisiin. Tiipii-kangasta kotiutui myös vaaleanpunasävyisenä ja siitä kaavoitin mekon, jonka inspiksenä on valmismekko, jonka olen kerran nähnyt. Täysin muistikuvien varassa siis mentiin.
Tiipiin kaverina on ihanaa kudottua raitaa vaaleanpuna/vanilija- sävyisenä.
Edestä mekko suorahko, raidallinen takaosa tulee olan yli, raidallinen osuus  on poimutettu. Takana puolestaan on leveämpi, poimutettu helmaosuus. Tykkään tästä mallista ja varmasti tulen tällä kaavalla tekemään lisää mekkoja/ tunikoita. Leggarit pienellä lahjeyksityiskohdalla mekon kaveriksi.
Tämän sulkakankaan värejä en tilatessa lukenut tarkkaan ja kuvittelin sen kaveriksi kelpaavan samaisen raitatrikoon. Pohja on kuitenkin erisävyinen, enkä tajunnut ottaa pakettiin mukaan mm korallin väristä trikoota. Kesää kohti olemme menossa, joten uusimman 2/16 SKK:n hömppähousut sitten ompelin siitä palasta, jota enää oli jäljellä. Jaden väristä farkkucollegea oli vielä pieni pala omissa varastoissa,  joten samaisen lehden paidan tein siitä kaveriksi. Housut pääsivät jatkoon, paita ei.

Sen verran muokkasin kaavaa, että siirsin takana olevia laskoksia hieman kt- saumaa kohti ja laitoin leveämmän vyötärökaitaleen.

Pastellikuun bloggauksia on tullut jo mukavasti. Monelle nämäkin värit ovat joko totaalisen ihastuttavia, toisille taas nounou. Erityisen iloinen olen taas siitä, jos olet inhosi ylittänyt ja saanut kuitenkin jotakin tehtyä.
Villanannan blogissa voit ihastella kaikenmaailman kierrätysompeluita, Liinapolulla houkutellaan jo kesää ja perhosia teepaitojen muodossa. Villa ja Villa- blogissa on pinkkiä mekkosta aikuiselle ja lapselle. Pikkuakan tilkkuvakassa on innostuttu ystävyydestä ja Vaapula on neulonut kauniit villasukat. Punatukka ja kaksi karhua- blogissa on ihastuttava pieni upeissa korallinsävyissään. Ilolla tehty- blogissa löytyy tammikuun sinistä ja helmikuun pastellisävyjä mainiolla kirjoituksella höystettynä. Fagerwearin sivuilla lentelevät myös pastelliset perhoset. Täältä löydät taas hienoa tarinaa ja taidokkaan "Jussi-paidan". Oivaltavasti operoituna pastellit tyynyn ja viirinauhan muodossa, kaunista! Villakiana on taidokkaasti poistunut mukavuusalueeltaan ja nähnyt ihan hirmuisesti vaivaa. Kasari on täälläkin mieleen tullut ja blogissa kulmakunnan kuumimmat kalsarit :D. Oili Saksasta saa minut ihan kateelliseksi, kun hänellä on Art Galleryn kankaasta tehty paita. mARa:n blogissa hukat ovat saaneet kaverikseen minttua, helma on suloinen. Punatukka ja kaksi karhua! Miten ihania vaatteita supersuloisella pienellä tytöllä onkaan. Suorat saumat-blogissa on ihania Viljamin puodin kankaista tehtyjä vaatteita. Sitten lämpimästi suosittelen käymään Mekkomerillä- blogissa.Huikaisevan huurteiset ja kauniit ompelukset. Laivakissan blogissa on pitsiä ja ihastuttavat taskut housuissa. Unelmallinen on antanut asuntonsa isoimman huoneen ompelulle, hyvä :). Täällä  on taas hypätty oman mukavuusalueen ulkopuolella, hyvä, hyvä! Kakarat-blogissa on niin tyylikästä keltaista yhdistettynä harmaaseen ja mustaan. Vaateviidakon Pirjo on löytänyt kaapin kätköistä kevättä kutsuvaa pitsiä. Kaavailua miettii mikä mahtaa olla kauniin mekon pohjaväri, mekko on kyllä ihastuttavan romanttinen. Hanna on tehnyt ihania pussukoita, sellaisia, joita en itse saisi aikaiseksi. Pikku Akka on neulonut kauniit säärystimet, ihanaa saada tänne myös neulomuksia. Leipoen ja neuloen - blogissa on ommeltu patalappuja ja Kätilön käsistä on syntynyt silityslaudan päällinen. Korukoukussa on tehty huppari ja parit pompulat. Marlee on tehnyt kauniit legginssit ja Liljankukka puolestaan yöpaidan. Villa ja Villa- blogissa on yksi himoitsemani kangas, niin kaunis! Anpun blogissa on taiteiltu kaunis kuva ja Maija on puolestaan päässyt kangasostoksille.
33 postausta, WAU!
Instagramin #varihaaste- tägin takaa löydät jo yli 120 julkaisua!

Jos et ompele, löydät taatusti ihania valmisvaatteita Nosh:n valikoimista.

Tähän postaukseen liittyy myös ARVONTA, jossa on palkintona 50 euron arvoinen lahjakortti Noshille. Arvontaan mukaan pääset kommentoimalla tähän postaukseen ja mielelläni kysynkin tässä seuraavaa: 
Mikä tämän postauksen kokonaisuus puhutteli sinua eniten ja miksi?

Arvonta alkaa 11.2. ja päättyy 19.2. klo 16.00. Onnea arvontaan!


138 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita pikkuiselle. En osallistu arvontaan mutta tämä alimmainen kokonaisuus on minusta kaikkein suloisin.

    VastaaPoista
  2. Kaikki setit ihania, mutta keskimmäisen mekko ja leggarit erityisen kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Alimmainen kokonaisuus puhuttelee minua, ja osallistun kyllä arvontaankin. Noshin kankaita on paljon kehuttu, mutta omat kokemukseni niistä ovat vielä vähäiset.

    VastaaPoista
  4. Tiipii mekko onnkyllä suloistakin suloisempi. Itse en vielä ole saanut mitään pastellinsävyistä aikaan, mutta onhan helmikuuta vielä jäljellä. Osallistun myös arvontaan.

    VastaaPoista
  5. Tiipii-mekko on minunkin suosikkini kun pienin tytär on hulluna kaikkeen vaaleanpunaiseen:)
    amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. mä tykkään alimmasta. housuista ja t-paidasta.

    VastaaPoista
  7. Inkkarityttö puhutteli eniten sen leikkisyyden vuoksi. Tykkäsin kyllä kovasti myös hömppähousuista, jotka toimisivat varmasti hyvin myös pojalla. Mukana arvonnassa :)

    Anne
    anne_ma_ni(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Tykkään ekan kuvan paidasta, siinä on kauniit sävyt ja kiva tuo kumilankaommel vyötäröllä. Hapsuja pitää itsekin ehdottomasti kokeilla kevään/kesän vaatteisiin. Mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  9. Valinta oli vaikea, sillä kaikki ovat ihania! Aluksi jäin ihastelemaan ensimmäistä kokonaisuutta, erityisesti paitaa - wau, mikä kuosien ja hapsujen yhdistelmä (mietin miten tuon idean hyödyntäisi aikuisena naisena "katu-uskottavasti" :)). Postauksen kokonaan luettuani, voiton vie kuitenkin alin kokonaisuus mutkattomuudellaan.

    VastaaPoista
  10. Ihanasti sain tästä inspiraatiota! -> tilausta menemään ;)

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita kaikki tyynni! Eniten ihastelin tiipii-mekkoa ja raitalegginsejä, tosi kivasti sopivat nuo kankaat yhteen.

    VastaaPoista
  12. Alimmainen kokonaisuus, sopii tytöille ja pojille.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Ensimmäinen kokonaisuus koska siinä on jotain uutta ja hauskaa :) paivi.kareinen81@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kaikki on ihania! Jos joku pitää erityisesti valita niin ehkä se olisi sitten keskimmäinen kokonaisuus. Ja ratsastushousut! ❤

    VastaaPoista
  15. pikkutytön mekko ja tightsit, harmonisin kokonaisuus

    VastaaPoista
  16. Tiipii-mekon malli on tosi kiva, täytyy itsekin kokeilla vastaavaa. Tuo kankaiden vaihtelukin näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  17. Tuo paita kokonaisuus missä on hapsut, jos pitää joku valita. Siinä on ihanalla tavalla leikisyyttä mutta myös mukavuutta ja väriensä puolesta helposti yhdisteltävä. Tykkäsin kyllä kaikista näistä vaatteista ja vaatteiden malleista, lisäksi itse malli on kaunotar.

    VastaaPoista
  18. Nuo ratsastus housut on upeat! Ja kaikki muu myös :)
    Kyllä olisi lahjakortille käyttöä malliston uusien kankaiden johdosta!!

    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Vika asukokonaisuus oli ihanan rennon näköinen. Toivekkaana osallistun arvontaan, nyt ei taida muuten olla varaa ihanuuksia kotiuttaa. :) heidi.valavaara@gmail.com

    -HeidiV

    VastaaPoista
  20. Kyllä se on tuo eka setti mikä iskee, ihan upeasti käyvät hapsut paitaan! Lahjakortti olisi kiva voittaa, raitoja ei voi koskaan ostaa liikaa ;)

    VastaaPoista
  21. Mukaan myös arvontaan. Ihanin on viimeisin housut ja paita yhdistelmä. Tuo housukaava lähtee testiin tästä inspiroituneena omallekin tytölle ☺

    VastaaPoista
  22. Mekko & leggarit on aivan ihania joten ne

    paivijs@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mukana arvonnassa. Ensimmäinen kokonaisuus on hauska, mutta suosikki taitaa kuitenkin olla viimeinen setti, etenkin housut näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
  24. Aivan ihania vaatteita ja värejä! Oma suosikki ehkä tuo viimeisin setti, kivan raikas. Myös tiipiikangas ja vaatteet tosi kivat.

    VastaaPoista
  25. Inkkaripaita ja ratsastushousut oli mielestäni kivoin kokonaisuus.

    VastaaPoista
  26. Upeita kokonaisuuksia kaikki! Vaikea on valita, mutta ehkä suosikiksi nousee tuo keskimmäinen mekko ja leggingsit. Söpö asu!

    VastaaPoista
  27. Kaikki niiiin ihania! Ensimmäinen kokonaisuus paras :)

    VastaaPoista
  28. Ihan mielettömän ihania vaatteita! Intiaani-paita on kyllä oma suosikkini, sillä en ole koskaan nähnyt samanlaista (tänne yksi s kokoinen kiitos ;)
    - Karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Vau, ihania kaikki! Suosikkikokonaisuudeksi valitsen tuon, jossa on kelta-mustat ratsastushousut. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  30. Hienoja kaikki :) Eniten ihastutti ehkä tuo mekkonen, voisin samanmoista kokeilla meijänkin neidille. Tiipii on kiva molemmissa väreissä!

    VastaaPoista
  31. Keskimmäinen mekko on suosikkini. Usein tulee ommeltua mekot tutuilla ja turvallisilla kaavoilla, tästä sain innostusta kokeilla välillä jotakin uutta!
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  32. Hömppähousut ja paita, näyttävät ihanan raikkailta kesävaatteilta! :)
    -Elli/ elmako (at) live.fi

    VastaaPoista
  33. Inkkarikokonaisuus on hieno, tykkään sen yksityiskohdista.

    VastaaPoista
  34. Noi ratsastushousut oli aika mageet!!!
    Mut inkkarityyli ylipäätänsä on aina tosi cool.

    annie.tedder(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Ensimmäinen kokonaisuus leikkisyydessään ihanin! Ja tietysti arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  36. Itse haaveilen vaan jos osais tehdä �� Yritystä kyllä löytyy :D eniten tykkäsin mekosta. Mukana arvonnassa :)

    Mari
    mari_sv87@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Eka setti on musta malliltaan mahtava! Tiiän tosin, et meijän neiti tykkäis ehdottomasti eniten tosta tokasta.
    Arvonnassakin oon mielelläni mukana. :)

    VastaaPoista
  38. No mä kyllä lämpenin melkeinpä eniten tolla hömppähousu+tpaita setille, ihanan kesäinen :)

    VastaaPoista
  39. Tiipiimekko. On just passeli malli kantajalleen.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Ensimmäinen setti on tosi kiva! Ihanat värit!
    maikku_5(at)netti.fi

    VastaaPoista
  41. Tuo Tiipii-mekko on aivan ihana! Simppeli, mutta joku kiva juju kuitenkin!

    VastaaPoista
  42. Toi tiipiimekko ja leggarit oli kiva setti, myös nuo hömppähousut oli hauskat, ehkä juuri siksi että rakastan itse tuommoisia kesällä.
    annanen75@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Ihana tuo Tiipii mekko! Vaikutuksen teki "inspiraatiota valmismekosta, muistikuvat varassa tein! Vau mitä taitoa!

    VastaaPoista
  44. Oi miten ihania vaatteita <3 pastellisävyiset mekko, tunika ja hömppähousut olivat ihanan sävyisiä<3 noshin kankaat on niin ihanaa laatua ja farkkujc on oma suosikkini <3

    VastaaPoista
  45. Nuo viimeiset pökät on ihan mahtavat. Sopisivat meidänkin tytölle :)

    VastaaPoista
  46. Tuo vaaleanpunainen mekko ja kivat nuo leggareiden lahkeet.
    taijanomaistablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Tuo vaaleanpunainen mekko ja kivat nuo leggareiden lahkeet.
    taijanomaistablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Tuo tiipiimekko ja leggarit kyllä ehdottomasti mielenkiintoisin setti :)

    VastaaPoista
  49. Kaikki oli kivoja, mutta toi viimeinen miellytti silmää eniten :) kihti9@yahoo.com

    VastaaPoista
  50. Tiipii-mekko ja raitalegginsit. Mekko on kivasti erilainen edestä ja takaa.

    VastaaPoista
  51. Keskimmäinen on ihanin, mutta ratsastushousut myös kyllä todella kivat!

    VastaaPoista
  52. Tiipii-mekko + leggarit! Ihania yksityiskohtia ja kiva kun koko mekko ei ole sitä yhtä ja samaa kuosia!

    VastaaPoista
  53. Inkkariasu on tosi hauska! Persoonallinen! Osallistun arvontaan! esallanne@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Mä en kestää!!!! Nää on jälleen ihan huippuja! Joka kerta sää kyllä yllätät aina vaan uusilla ideoilla :) Ensimmäinen hapsupaita/tunika on ihan lemppari ja aloin jo miettimään itselle maksimekkoa vastaavan tyylisesti toteutettuna.

    VastaaPoista
  55. Vaaleanpunainen tiipii-mekko ja legginssit, koska vaaleanpunainen on <3

    VastaaPoista
  56. Kallistun ensimmäiseen asukokonaisuuteen sillä se on kaikista inkkarein!

    VastaaPoista
  57. Hömppähousut! Lähtevät kokeiluun meilläkin!

    VastaaPoista
  58. Ihania värejä taas noshilla ja olet taas taitavasti käyttänyt värejä ja yhdistellyt niitä. Eniten pidin ylimmästä kokonaisuudesta 😊

    VastaaPoista
  59. Tuo mekko on leikkaukseltaan kiva ja uniikki. Olen itse vähän huono käyttämään raitaa, näyttää niin kivalta tuossa setissä!
    Mä tulen vielä pastellikuuhun mukaan, kun vaan ehtisin ompelemaankin. Oi tunnit, minne katoatte päivistäni?

    VastaaPoista
  60. Hyviä ideoita ja taitavaa ompelua! Höyhenhousut on mun lempparit ja sen kaverina olevassa paidassa on mielenkiintoisia saumoja, tykkään 😊

    VastaaPoista
  61. Hömppähousut on mun suosikit, henkivät jo ihanasti (intiaani)kesästä :) minun pastellit on vielä piirtelyasteella, toivottavasti ehtivät blogiin asti ennen maaliskuuta!

    VastaaPoista
  62. Hirveen vaikee valita kun kaikki on niin kivoja. Mutta ehkä tämä viimeinen setti voitti höyhenen mitalla. Tuo housujen kuosi on niiiin kaunis. Näin sen heti paitana itselle. Ja sitten lähdenkin tästä ostoksille...

    VastaaPoista
  63. Mekko ja legsut on hempsakat <3 tykkään pastelleista!

    VastaaPoista
  64. Viimeinen setti tuon housukankaan takia plus, että vain poikia sisältävässä taloudessa mekot ja tunikat on kivoja katsella, mutta harvemmin saan niiden ideoita käytettyä.

    VastaaPoista
  65. Ihanat sulkahousut kesää ajatellen!

    VastaaPoista
  66. Minä ihastuin Tiipii -kankaasta tehtyyn pukuun. Aivan ihana.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  67. Voi mekko, malli oli aivan ihana!!! Ja noshin kankaat NIIN ihania, ja super laadukkaita!
    Voisin omalle intiaaniprinsessalle tekasta samanlaisen mekon, kangasvalinnat ihan 10!!!
    -H-

    VastaaPoista
  68. Mahtava inkkarimeininki! Ihan ehdoton suosikki on kyllä nuo ratsastushousut ja hapsupaita. :)

    VastaaPoista
  69. Apua, mihin tämä kuukausi karkaa. Mielessä on jo vaate ja koru pastellisävyissä, mutta en ole ehtinyt edes aloittaa vielä! Ihania vaatteita olet ommellut. Suosikkini on inkkaritytön asu, koska pidän näistä väreistä ja tyttö selvästi rakastaa asuaan =) Minusta tuo raitakolmio on hyvä juuri noin, antaa särmää asuun. T. Riikka

    VastaaPoista
  70. Oi mitä ihanuuksia kaikki. Jos joku suosikki pitää valita ,niin nuo hömppähousut on aika suloiset! :) Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  71. Ensimmäinen tiipii -kuosi on suosikkini tästä mallistosta. Hapsuille myös iso peukku! �� elisak.harkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Mekko on kiva! jennatuomaala@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. No tuo eka asu ehdottomasti on suosikkini! Siinä on luovuutta ja leikkisyyttä, on myös kovin trendikäs hapsuineen :). Ratsastushousuissa miellyttää väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  74. Kaikki kokonaisuudet hienoja mutta oma suosikki se ensimmäinen intiaanitytön kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  75. Inkkarijuttu on oivaltava, mutta pastellit ihanan suloisia. Mulla vielä odottaa pastellit toteutusta. Ehkä jo viikonloppuna pääsen ompelemaan. =)

    VastaaPoista
  76. Aivan ihana tuo mekko, jossa pinkkiä intiaanitelttoja �� kangasta tai vaatetta siitä tulee kyllä meille jossain vaiheessa :) salla.ollila@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Ihan huippuja kaikki! Mua vaan naurattaa, kun katsoin kännykästä ekaksi tuota inkkarikuvaa ja luulin, et olit laittanut tytöllesi astetta rockimman kampauksen... ;) Ihana kokonaisuus kaiken kaikkiaan. Monta kivaa kuosia ja kivoja leikkauksia. Vaikea valita suosikkia. Jokaisessa on jotain kivaa. Hmm... ehkä valitsen kuitenkin suosikikseni tuon viimeisen. Siinä on niin kivat mallit ja leikkaukset sekä paidassa että housuissa. Jotenkin ihanan seesteinen kokonaisuus ja tyylikäs.

    VastaaPoista
  78. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  79. Inkkarityttö tiipii mekossaan oli ihana. Itse tein myös juuri Noshille tilauksen, mutta en ottanut tätä tiipii kuosia ollenkaan. Nyt tämän nähtyäni olisin voinut tilatakin :)

    *Muoks. poistin edellisen kun kirjoitusvirheet vaivasivat :D

    VastaaPoista
  80. Tiipii-raitamekko oli ehdottomasti ihanin! Siitä tulee sellanet vanhanajan essumekko-vibat :)

    VastaaPoista
  81. Ihana tiipii-mekko! Tuollaisen mekon haluaisin jos minulla olisi tyttö! :D Luultavasti jotain tiipii-kuosista on ostettava kyllä pojalle :) petra.rantanen@gmail.com

    VastaaPoista
  82. ensimmäinen kuva, koska meillä poika ja ne sopisivat hänellekin. kukkamaaria_88(at)netti.fi

    VastaaPoista
  83. Tiipiimekko ja leggarit! Pakko saada meidän tytölle kesäksi. Ihanaa hempeää inkkarikesätyyliä! Tulee mieleen omat lapsuuden kesät.

    ~SannaMari~

    VastaaPoista
  84. Ihania kuoseja ja vaatteita kaikki :) tyttöjen äitinä tiipii-mekko jäi kyllä parhaiten mieleen :)

    -Mirella Korvenaro

    VastaaPoista
  85. Ihania mekkoja! ..Mutta mutta kahden pojan viikarin äitinä minua puhutteli eniten nuo sulka shortsi-housut. Tuo sulkakuosi on niin ihanan unisex ja sopii siten niin äidille, kuin äidin pikku pojillekin. Mukana arvonnassa sormet ristissä. ;) hennahalonen@netti.fi

    VastaaPoista
  86. Mekko ja legginssit kelpaisi meidänkin neidille, eli valinta on helppo.

    VastaaPoista
  87. Viimeinen kokonaisuus puhuttelee eniten, mutta värimaailman nappasin ensimmäisestä setistä :)

    VastaaPoista
  88. Ihania nämä kaikki! Ensimmäinen inkkarisetti on ehdottomasti minun lemppari. Kauniit värit, hienot leikkaukset ja tietysti hauskat hapsut:) Lahjakortille löytyisi ehdottomasti käyttöä:)

    VastaaPoista
  89. Erityisesti tuo ratsastushousuasu puhuttelee, itselläni sattuu olemaan ratsastustausta, joten yhä vieläkin kun jotain heppa-aiheista ilmaantuu näkökenttään, innostun kovin. :) Tykkäsin kuitenkin jokaisesta asusta, aivan ihania kankaita! <3

    VastaaPoista
  90. Vaaleanpunasävyisestä tiipiistä & raidoista tehty setti iskee kivan mekkomallin ja sävyjen puolesta. :)

    VastaaPoista
  91. Viimeisin ehdottomasti :) Housut näyttivät upeilta :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Eka, eli inkkarisetti, on sykähdyttävin. Voin kuvitella lapsenkin riemun, kun saa pukea ylleen jotain noin kekseliästä :)

    VastaaPoista
  93. Tiipii ja raitaleggarit! Heti tuli mieleen, että omalle tytölle ehdottomasti tuollaiset. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Tiipii-mekko ja leggarit sekä t-paita ja sulkahousut on aivan ihanat, niissä on kauniit värit, hienot leikkaukset ja kivat yksityiskohdat. Voisin kuvitella, että meidän pikkuneidit pukisivat tuollaiset riemusta kiljuen päälleen :)

    VastaaPoista
  95. Tiipii-mekko on hieno! Ja rimpsupaita hauska. :) Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  96. Minä olen jo muutaman kerran lukenut tämän postauksen ja yrittänyt miettiä, mikä näistä kokonaisuuksista puhuttelee eniten. Jokaisessa niissä on jotain, mikä koskettaa minua. Ensimmäinen asu tuo mieleen oman lapsuuden ja intiaanileikit. Joten valitsen sen :). Jokin kirja oli sellainen, jossa oli erilaisia intiaanien tapoja ja sitä luin ahkerasti. Siinä neuvottiin intiaanien sadetanssi ja me tehtiin se veljeni kanssa. Tiedätkö, sade alkoi heti sen jälkeen :D. Hauska sattuma. Arvonnassa olen mukana :).

    VastaaPoista
  97. Kivoja inkkarijuttuja! Kahden pirpana äiti taitaa katsella elämää vaaleanpunaisen silmälasien läpi. Suosikkini on nuo pastelli-inkkarit. Mukana haasteessa ja arvonnassa! -Rusetiina

    VastaaPoista
  98. Ylin inkkarijuttu, oli makee! Etenkin se kaula-aukon kohta ja hapsut!

    VastaaPoista
  99. Mekko on kaunis, sellaisen voisin tehdä itsekin...

    VastaaPoista
  100. Mekko-leggariyhdistelmä miellytti eniten,kauniit leikkaukset mekossa ja ihanasti kankaat mätsäävät keskenään.anna.lohkoi@luukku.com

    VastaaPoista
  101. Tiipii-mekko ja raitaleggarit, aikamoinen yllätys kun en yleensä vaaleanpunaisesta välitä! Erityisesti tuo mekko on mahtava, simppeli mutta kuitenkin siinä on jotain extraa mukana. :)

    VastaaPoista
  102. Ihania ovat kaikki, mutta parhaiten jäi mieleen vaaleanpunainen kokonaisuus. Hempeä setti kivoilla yksityiskohdilla =)

    VastaaPoista
  103. Alimmainen on soma ja suloinen
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  104. Mekko on ihanin ja voisin kuvitella sen hyvin kummitytölleni :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Mekko on ihanin ja voisin kuvitella sen hyvin kummitytölleni :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on suloinen ja hauska tuo leikkaus siinä! Täällä vielä pastellikuu työn alla. :) Mielellään mukana myös arvonnassa. (pajari.maija@gmail.com)

      Poista
  107. Vaaleanpunainen tiipii-mekko on ehdottomasti suosikkini, vaikka kaikki ovat valtavan kauniita :)

    VastaaPoista
  108. Vaatteet tosi ihania ja nämä uudet kankaat on kyllä hienoja.
    On tosi kiva lukea miten ja millä kaavoilla olet näitä vaatteita aina ommellut ja kankaiden ominaisuuksista kertominen on hyvä asia .Inkkari vaatteet oli mainiot ja ne vois tehdä pojallekkin.
    Arvontaan mukaan.
    T:Tytti
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  109. Tiipii-mekko, koska vaaleanpunainen on vaan niin suloinen väri ja sopii erityisesti kevääseen. paivi(at)karhunen@luukku.com

    VastaaPoista
  110. Ihania vaatteita! Niistä housut ja t-paita oli suosikkini.
    Mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  111. Kauniita vaatteita 😊 Ihan pakko kokeilla tuota yhtä, jossa on etuosa samaa ja takaosassa kahta kangasta.. 😊 Eija.m.aalto(@)gmail.com

    VastaaPoista
  112. Tämän postauksen mieluisin setti oli nuolihousut ja yksivärinen t-paita. Ihana raikas yhdistelmä kaikessa yksinkertaisuudessaan! Omat pastelliompeluni tälle kuulle löytyy osoitteesta http://suoratsaumat.blogspot.fi/2016/02/hempeaa-helmikuuta.html

    VastaaPoista
  113. Tiipii-mekko on ehdottomasti suosikkini. Niin kauniit värit!
    laura_viljamaa(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Ihania vaatteita taas kerran! Mun lemppari on tiipii mekko. :)

    VastaaPoista
  115. Ihania vaatteita, minun suosikkini on tuo viimeinen kaunis asukokonaisuus, tykkään sen värimaailmasta. Omat vaaleanpunaiset ompelukseni pastellikuulle löytyvät tämän linkin takaa osoitteesta mekkomerilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  116. Tiipii mekko, oih! jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  117. Oi että, näinköhän siinä kävi että minun on ekaa kertaa elämässäni tilattava jotain Noshilta. Tuo vaaleanpunainen tiipii on niin ihanaa <3 Ja yllättäen lempparein setti on tuo Tiipii-mekko :) Minäkin yritän tässä lähipäivinä päästä mukaan tähän haasteeseen :)

    VastaaPoista
  118. Ihania asuja. Oma lempparini on ensimmäinen kokonaisuus koska pidän hapsuista erityisen paljon.
    Siruliina

    VastaaPoista
  119. Suosikkini hömppähousut paitoineen! Kai sitä pitäisi itsekin jo alkaa kesävaatetusta miettimään :)

    VastaaPoista
  120. Rakastan inkkari tyttöä!! Miksikö? Lasten kanssa on tullut tehtyä kaikenlaista , mutta eniten omatuntoani kaihertaa saamattomuus mikä liittyy naamiais asuihin. Vieläkin korvissani kuulen pettyneitä lausahduksia:mikset sä äiti saanut valmiiksi..tms... Aina pitäisi panostaa lapsiinsa sata/nolla!!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Ihana inkkarityttö, tätä inkkariteemaa näyttää olevan tänä keväänä enemmänkin. Kaupoissa katselin valmisvaatteita ja useammasta liikkeestä löytyi samaa teemaa. Myös täällä virittäydytään pastelli maailmaan http://kakaranhymy.blogspot.fi/2016/02/keltaista-kevaan-korvalla.html

    VastaaPoista
  122. Tiipii mekko on oma suosikkini, tosi kivan mallinen :) Minun pastellinsävyiset ompelut löytyvät osoitteesta http://unelmallinen.blogspot.fi/2016/02/helmikuu-on-pastellinsavyinen.html

    VastaaPoista
  123. Mä tykkään tosta inkkariasusta! Se on kivan pirtsakka ja reipas.

    VastaaPoista
  124. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. ILMOITAN VOITTAJAN SEURAAVASSA POSTAUKSESSA :)

    VastaaPoista
  125. Tosi ihania vaatteita olet tehnyt :) Vielä ehdin mukaan helmikuun haasteeseen, http://kajavadesign.blogspot.fi/2016/02/baseball-paita.html

    VastaaPoista
  126. Tuo tiipii- mekko ja raitalegginssit on ihanin kaikista. Tulin kerrankin ostaneeksi yhtä pastellivärejä sisältävää kangasta. Pitää katsoa, jos ennättäisin siitä vielä jotain ompelemaankin haasteen merkeissä.

    VastaaPoista
  127. Minun pastellisävyinen työni on tällä kertaa neulottu, vaikka kankaat ja kaikki oli jo valmiina ompelua varten. Lopputulos löytyy täältä: http://poppiaisenpuuhamaa.blogspot.fi/2016/02/saarystimet.html

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)