sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Peplumin valtakuntaan

Siirryimme siis mekin

Olin jo kuosittamassa tuohon omaan mekkokaavaan samanlaista, kun postiluukusta tipahti vuoden ensimmäinen Ottobre. Siis se kokeiluun. Voi kyllä olla, että teen tuon oman kuosituksenkin, sillä jotakin ei niin sopivaa, on tuossa hihan seudussa. Pitääkin vertailla kaavoja. Kumpaakaan en tehnyt noin lyhyellä helmalla, vaikka se tarkoitus onkin. 

Verson puodin sokehiiri ohuena joustocollegena <3.
Täydellinen tähän malliin.


Hihat ovat mallissa aika pitkät ja helman pidennyksessä on syytä kaartaa enemmän sivuille, ettei lopputuloksesta tule sen näköistä, että helma on edestä ja takaa lyhyempi, kuin sivuilta.

Toinen versio on Jonicin ihanainen kissadigiprintti. Tässä kuvat ja väritys on mieleeni.
Joulupukki toi ihanan pörröisen ja lämpimän neuleen. Sille seuraksi  samaisesta digiprintistä leggarit. Täällä leikitään vuoroin kissaa ja koiraa. Nyt selkeästi naukumista kuuluu enemmän....

Kangasvaihtareilta sain palasen tätä ihanaa printtiä, jota Katin mussukoilla on myynnissä. Yhdistin juuri saman sävyistä pallotrikoota, joka on muistaakseni ongittu EK:n palalaarista. Kaavatestailussa uusimman OB:n Toucan. Lyhyt on kaava, ja onneksi lisäsin helmaan pituutta ja hihatkin muokkasin hieman toisin. Taisinpa hieman pienentää kaula-aukkoakin.

Mutta ihanan raikas puserosta kyllä tuli.

Jalassa vielä erittäin paljon muokatut Mock Denimit, joista olikin aiemmin ihan oma postauksensa.
Hyvää alkavaa viikkoa, omat kaksi seuraavaa näyttäisivät olevan työtäyteisiä, mutta pakkohan sitä on päästävä välillä surauttelemaan. Myös niitä luvattuja juttuja.

6 kommenttia:

 1. Pirtsakoita vaatteita, erityisesti tämä viimeinen setti ihastuttaa raikkailla väreillään :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan hienoja asuja! Kaikki ihan älyttömän kivoja. Kyllä tytön kelpaa!

  VastaaPoista
 3. Oletpa sinä ehtinyt ommella paljon! Nättejä vaatteita taas - niin kuin aina. Minullakin peplum odottaa vuoroaan. Sitä ennen surautan Neidille kaksi muuta yläosaa, jotka on jo leikattu. Onneksi lapset kasvavat koko ajan, että saa myös koko ajan ommella uusia kamppeita. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita vaatteita! Peplum on täällä vielä kokeilematta, pitäisi vaan uskaltaa saksia :)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita jälleen kerran! Nuo housut on erityisen raikkaat, väriyhdistelmä toimii mahtavasti.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Nuo peplumit viehättävät silmää täälläkin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)