maanantai 15. elokuuta 2016

NOSH maustaa syksyn+ ARVONTA!

 NOSH AW 16/17 kids

Elokuun iltojen hämy, kosteus ja tuoksut. Puutarhan antimet ja arjen alkaminen lomien jälkeen. Minun uusi vuosi tuntuu alkavan syksystä, uusi työkalenterikin korkataan silloin. 

Noshin 15.8.2016 julkaisema mallisto on taas täynnä monipuolisia ja hyvälaatuisia kankaita, jotka otsikosta huolimatta sopivat myös aikuisempaan makuun. Pääsin tutustumaan muutamiin uutuuskankaisiin ennakkoon. 

Syksyiset, murretut ja mausteiset sävyt ovat kantavana teemana näissä kankaissa. Pitäydyin tällä kertaa lastenvaatteissa, tosin moni ihana kangas odottaa pääsyä omaan vaatekaappini. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee pehmeän roosan värinen Myrsky- joustocollege ja itselleni täysin uusi tuttavuus, ribbi.
Tunikaa on höystetty mustalla joustocollegella ja helma on muotoiltu loivaksi piparkakkureunukseksi. Sama kaareva linjaus myös hihansuissa ja olkapaloissa.
   Ribbi tuntuu olevan oiva leggarimateriaali, tosin kaavaa on hieman kavennettava, sillä kangas on hyvin joustavaa. Oletukseni on, että monet käyttävät ribbiä myös kanttaamiseen.
Näitä kankaita on edelleen niin mukava työstää ja setistä tuli oikein omaa silmää miellyttävä kokonaisuus. Kaavoituspähkäilyt ovat omasta päästä.
Sulkakankaasta olen tehnyt aiemminkin, nyt se on väriltään murrettu roosa, sulissa on sinistä, muskottia ja luumua. Valkoinen kirkastaa mukavasti kokonaisuutta.
Tässä kaavapähkäilynä pitkittäin ja poikittain olevat leikkauslinjat. Sulkalinjoja katselin kuin ne olisivat raitoja. Tuon rypytetyn osan käänsin vaakaan, koska kangas sen olemukseltaan mahdollisti.
Olen edelleen suuri farkkucollegen fani. Tarvelistalla oli housut, jotka ovat tarpeeksi väljät vedettäväksi esimerkiksi leggareiden päälle. Näiden housujen kaavapohjana on Happy Champ OB 6/14.  Takataskut ovat minun makuuni hieman liian alhaalla. Kaavoihin teinkin seuraavia ajatellen korjaukset, koska ovat muuten hyvät.
Vyötäröllä ja lahkeensuissa samaa sävyä olevaa hyvälaatuista resoria.
No, pitihän näitä vähän koristella ja päädyin tekemään koristetikkaukset käsin muutamiin kohtiin. Kokeilin tikkausia myös koneella, mutta en ollut sen kestävyyteen ja näkyvyyteen tyytyväinen. 
Lankana DMC:n Metallic thread

Seuraava vaate vaatinee hieman pohjustusta, sillä luulen, ettei minua ihan heti ymmärretä :D... Aloitan aikamatkan 80- ja 90- luvulle. Muistatteko brodeerausmerkit, jotka liimattiin koristeeksi tai paikaksi vaatteeseen? Oli nallea, erilaisia muita eläimiä, autoja, kukkia yms. Sitten tuli kudotut kangasmerkit, joita ommeltiin vaatteeseen kiinni. Poikani vaatteissa niitä ainakin oli.
Minullakin näitä merkkejä on ollut ihan mahdoton määrä, mutta olen osan tainnut lahjoittaa "jonnekin". Katselin netistä muodin suuntauksia ja törmäsin D&G:n lasten syysmallistoon ja siellä yhteen kuvaan, joka kirvoitti nämä menneiden vuosikymmenten muistot.
Toinen seikka, joka loi mielettömän tuttuuden tunteen, oli nuo harsitut linjaviivat. Opinnoissa harsittiin kaikki ja mielelläni teen sen edelleen varmistaakseni hyvän lopputuloksen. Harsintalankaa ostin monta rullaa, niitä käytän edelleen. Tässä lankana on pellavalanka, saa nähdä kuinka se kestää käyttöä. Kangastukun aarrelaatikosta löysin muutaman täydennyskuvan. Oli meillä myyjän kanssa hauskaa, kun siellä pengottiin.
Takana on pieni halkio pukemista helpottamaan.
Erilaiset teddykoristukset ovat muutenkin tulleet vastaan maailman tuulia haistellessa. Saa nähdä kantautuvatko nämä suuntaukset meille saakka? Sellainen Old English school-meininki, tweed, skottirrutu, ruusut, tummat värit. Ah, itse tykkään ihan hirmuisesti.

Nallenappi on kulkenut jo kauan mukanani.
 Hykertelin kyllä itsekseni tätä tehdessä, paikkataskutkin unohtuivat laittaa vaikka se sunnitelmissa olikin.  Kankaana tässä yksinkertaisessa liivimekossa on Noshin musta farkkucollege.
Tässä tämä D&G kuva, josta inspiraationi ammensin. Omat kuvani olisivat saaneet olla hieman isommat, mutta näillä nyt mentiin.

Syksyn kunniaksi järjestetään myös ARVONTA. Palkintona on Noshin 40 euron lahjakortti, jonka voit käyttää Noshin verkkokaupassa. Naisten- ja lastenvaatemallisto saa tässä samalla täytettä, joten valinnanvaraa löytyy. ja arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.  Arvonta-aika on 15.8.-21.8. klo 21.00 asti. Jätäthän minulle mahdollisuuden ottaa sinuun yhteyttä, jos arpaonni on sinulle suotuisa.

Kysymys:
Minkä muoti-ilmiön toistumista odotat innolla tai vastaavasti pelkäät sen rantautumista :D

Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!
p.s. Instan puolella on oma arvonta.




80 kommenttia:

  1. Onhan tämä 90-muoti sellainen "kammotus", mutta niin se vaan näyttää tekevän tuloaan. Ne sammarit.. :'D

    VastaaPoista
  2. Siis apua! Mulla on äidin perintönä nuita nalle-ym merkkejä iso läjä kaapissa. Nytkö saan ruveta niitä ompelemaan vaatteisiin :) Hienoja on nämä sinun ompelukset! Muistan,kun -90-luvulla ompelimme farkkujen lahkeisiin kukkakangasta. Ulkoreunan saumaa purettiin n 15 cm, ja tilalle ommeltiin kiilamainen kukkakangas,niin että lahkeista tuli trumpetit. Siis ihan kamala! Toivottavasti en näe näitä omilla lapsilla :D

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita ja kiva että ribbi tekee paluun! Loistomateriaali hoikkien muksujen vaatteisiin :)

    VastaaPoista
  4. Minä pelkään olkatoppausten paluuta. Siis sellaisten todella muhkeiden. Moni peloista on jo toteutunut ;) arvonnat on pop!
    T: Tuula/liinapolku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita taas kerran, sä oot kyllä niin taitava!!

    Mulla tuli ensimmäisenä mieleen 90-luvulla muotia olleet tiendan saliverkkarit takkeineen, sellaiset kaksiväriset kiiltävät, takissa lepakkohihat. Niitä oli vähintään joka toisella kävi salilla tai ei. Toiset juurikin nuo kukkakankaalla levennetyt housut tai sitten ratsarifarkut henkseleillä, äääääk! Toivottavasti nykyinen muoti on ja pysyy kauan.
    Monenlaista muotia on kyllä meikäläisen aikana kerenny olemaan ja eiköhän niistä jotain vielä uudelleen pinnalle nosteta.

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva idea tuo piparkakkuhelma! Harkitsin tuon farkkucollegen tilaamista, mutta jäin pohtimaan millaisiin housuihin se olisi sopiva kun ei pääse hypistelemään, taitaa olla ihan liian paksua ja joustamatonta ainakin legginseihin..? Hauskan näköinen mekko noista kangaskuvista :)

    VastaaPoista
  7. Aina ihanaia vaatteita, ja kankaat näyttää tosi hyviltä. Tosi kivoja yksityiskohtia olet laittanut - ja kyllä muakin hykerryttää nää kangasmerkit. Oma tyttö ei tällasia ehkä enää huolisi, vaikka on sillä yksi iso kissamerkki omassa aarrejemmassaan. Mahtaisiko haluta sen johonkin vaatteeseen, hmm :D. Hänellä oli pienempänä mm. valtavan leveät kirkkaanpunaiset vakosamettihaalarit sun muuta ihanaa ysärikampetta. 90-lukunon muuten oma suosikkivuosikymmen muodin suhteen! Vakosametti, kukkamekot, maiharit, isot neuleet ja lörppäpipot. 80-luvusta en innostunut niinkään, ja niitä valtavia olkatoppauksia tai muutenkaan jäykkiä jakkupukuja ym. "business"-vaatteita en kaipaa takaisin.

    VastaaPoista
  8. Kun mä olin lapsi, mun paras ystävä toi mulle Australiasta tuliaisiksi tuollaisen ompelumerkin, missä oli ballerina-nalle. Se oli mun aarre <3

    VastaaPoista
  9. Ah, napapaidat ei todellakaan ole jees, en tykkää myöskään leveistä lahkeista. No, ne taitaa olla jo ainakin joissain ikäluokissa in, joten kauhisteluni ei auta tippaakaan.
    Hmm, mitä trendiä odotan..? Nyt en osaa sanoa näin äkkiseltään.

    PS. Ihanat vaatteet! Noshin kankaista ompeleminen on kyllä miellyttävää, tasaisen hyvä laatu kankaissa. :)

    VastaaPoista
  10. Hiihtareita ei toivottavasti tule koskaan takaisin!
    Ihania vaatteita olet tehnyt.

    VastaaPoista
  11. Todella kivat asut - hienot tikkaukset! ☺ Ilmeisesti raitaverkkarit ovat tehneet paluun. :/

    VastaaPoista
  12. Todella kivat asut - hienot tikkaukset! ☺ Ilmeisesti raitaverkkarit ovat tehneet paluun. :/

    VastaaPoista
  13. Mä en tiedä onko se niinkään muoti-ilmiö, mutta muistan omasta kouluajastani kun piti avata perusfarkkujen lahjetta ulkosaumasta noin puoleen väliin pohjetta ja ommella siihen "halkioon" jostain aivan järkyttävästä kukkakankaasta (mummolan verhoista) semmonen kolmio. Ihan uudetkin housut piti tuunata tällä tavalla, koska muuten et ollut cool. Mitkä-lie trumpettihousut ne nyt sit olikaan. Toivottavasti se tyyli ei koskaan palaa :D

    VastaaPoista
  14. Voi, nuo kangasmerkit...eipä ole silmä tottunut niihin,vaikka jotenkin tuo mekko näyttää niin tutulle. mutta niin se vaan menee, että kaikki menneet tulevat jollain uudella twistillä jossain vaiheessa. Oma kammo on olkatoppaukset ja permis tukka....huh.
    Innolla odotan live kutsuja , ihania kankaita....
    hennamake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Ihan mahtava idea tuo kangasmerkki-mekko ja nykyaikainen.Neon-väreihin en ole ikinä ollut kovin ihastunut,paitsi huomiokynissä ne menee.Neon väritkin taisi jo kokea toisen tulemisensa joten jos ne nyt pysyisi vähän aikaa poissa.Housuhameita näkyi tänä kesänä katukuvassa,vaikka niillä olikin joku uusi hienompi nimitys.Ne on ihan kivoja.Vaakaraidallisia seilori-henkisiä college-asuja sen sijaan en todellakaan odota takaisin muuotiin,niistä sain lapsuudessani ihan tarpeeksi.Toisaalta vanhatkin muodit on usein päivitettyinä ihan kivoja tai ainakin siedettäviä. Mukana arvonnassa amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Trumpettifarkkuja :o
    pikkuvarpailla@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Taas niin kauniita vaatteita ja hienot kankaat.
    Lyhyet napa paidat ei tarvis tulla takaisin.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Hei!
    Olen miettinyt että miten tämä Noshin uusi farkkucollege plus eroaa entisestä farkkucollegesta, onko joustavampaa, saisiko tästä uudesta ommeltua legginssejä?.

    -Niina :)

    VastaaPoista
  19. Trumpettihousut olis kamalat! Tosi ihania jälleen kaikki luomuksesi 😍

    VastaaPoista
  20. 80-luvun jättiolkatoppaukset oli aika karmeita!

    Ihana tuo tekemäsi liivimekko ♥

    VastaaPoista
  21. En osaa sanoa mitä odottaisin innolla.
    Monia kamaluuksia kyllä tulee mieleen, ja valitettavasti osa on jo rantautunut nyky muotiin, kuten napapaidat... Toivottavasti hiihtarit ei rantaudu! :D

    Noshilla on kyllä ihan parhaat kankaat! (Joten lahjakortille löytyisi käyttöä ;) )
    Tuo käsin tehty koriste tikkaus on makee nuissa housuissa, täytyy painaa mieleen!

    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Nämä kankaat näyttävät heti paremmilta, kun ne on ommeltu vaatteeksi. Kivoja ideoita ja yksityiskohtia näissä ompelemissasi! :)

    Mikäköhän olisi sellainen mainitsemisen arvoinen muotivillitys... Hirveitä tulee paljonkin mieleen :D moni niistä on 80- ja 90-lukua. 60-luvun ihanat mekot voisivat muuttaa minun vaatekaappiini!

    VastaaPoista
  23. Farkkutakkeja olen bongannut jälleen katukuvasta, itse muistan sellaisen omistaneeni mutten enää missään nimessä sellaista itselleni halua! Housuhame eli culottesit taas olivat aikoinaan kova juttu ja sellaiset olen jo itsellenikin hankkinut. Toisetkin kelpaisivat. Voisi ommella jopa itse! Ja toivottavasti arpaonni suosii minua! jaanukka.h@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Housuhameista on jäänyt lähestulkoon traumat, mutta niin vain tulivat takaisin, ei kyllä minun kaappiini! Myös neon värit on kammotuslistalla.
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Toinen toistaan ihanampia vaatteita! Isoja olkatoppauksia en kaipaa takaisin. Odotan innolla sitä, että muotivirtaukset eivät tulisi ja menisi niin hirveällä hopulla :)

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Nämä sinun vaatteet on aina niin mahtavia upeasti toteutettuinen yksityiskohtineen! Ja voi miten ripeästi niitä syntyy.

    VastaaPoista
  28. Ihanat! Erityisesti tykkään sulkasetistä ja tää alimmainen on myös mun mieleen :) Minäkin käytin juuri silitettäviä vanhoja paikkoja pojan housujen koristamisessa, mutta nepäs eivät pesussa pysyneetkään. Oisko liima jotenkin vanhentunut, täytyy vissiin ne ommella kiinni. Noi joidenkin edellisten mainitsemat olkatoppaukset ois kyl aika karseet, tosin moneen muuhunkin takastulleeseen asiaan on jo totuttu, että tiedä häntä ;D

    VastaaPoista
  29. Salihousujen tuloa pelkään yli kaiken! Ne oli kauheita jo sillon joskus :D .

    VastaaPoista
  30. Nappiverkkarit tai raitaverkkarit saavat puolestani jäädä historiaan.
    Ihania vaatteita!
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  31. Ihania vaatteita olet taikonut jälleen ja ai että, miten hienot koristetikkaukset noissa housuissa.
    Trumpettihousujen, ylisuurten anorakkien ja vyölaukkujen paluuta en kaipaa tulevaisuudessa :)
    riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Ysäri on ehdoton eieieieiei :D Olkatoppaukset, vyölaukut, toppahaalarit aikuiselle... Huh!

    sinimetsan at gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mukana ollaan. Kaksraita verkkarit oli aika mielenkiintoisia.. :D

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ihania vaatteita, etenkin sulkatunika. Neon väreistä en ole oikein pitänyt koskaan.
    Mukana arvonnassa.
    jennikort(at)luukku.com

    VastaaPoista
  35. Ihania vaatteita olet taas ommellut. Pakko sanoa minunkin että olkatoppaukset ja napapaidat saisi jäädä historiaan. Mukana arvonnassa tottakai.Tuuli
    talvikki84@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Ihania vaatteita! Tämä kankaat ovat aivan ihanan tuntuisia. Voku, vooke tai mikä lie sen nimi olikaan. Tupeeratut etuhiukset korkealla kukkulalla pullollisella hiuslakkaa kyllästettynä. Se muoti-ilmiö voisi jäädä uudestaan tulematta. -Rusetiina

    VastaaPoista
  37. Ihania vaatteita olet taas saanut aikaiseksi! :)
    Minä sanon ei kiitos napapaidoille, trumpettihousuille, hiihtareille ja olkatoppauksille! :)

    VastaaPoista
  38. Oi miten kauniita ja upeita vaatteita olet taas tehnyt <3 trumpettihousuja, hiihtohousuja ja aikuisten bodyja en odota innolla vaan pelolla :-\

    VastaaPoista
  39. Ihania vaatteita 😍

    Hiihtareita en kaipaa,kuka niistä polvipussi housuista enää vois tykätä 😃.

    VastaaPoista
  40. Aivan mielettömän ihana tuo nostalgisuus-liivihame kuvineen kaikkineen.
    Minä odotan housuhameita ja pelkään olkatoppausvaatteiden paluuta. :D

    VastaaPoista
  41. Ihania kankaita taas jälleen, Nosh ei petä kyllä koskaan! Kauhulla odotan, milloin lapsuuteni housuhame, eli nimenomaan housut missä on hame kiinni, palaa muotiin. Hyi että. :D

    sonyhilu@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Kittanat vaatteet, kaikki makkarat näkyy.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Ihania vaatteita olet taas tehnyt ♡ mä pelolla odotan että olkatoppaukset, trumpettihousut, nappiverkkarit ym...tuloa YÖK! :-D Mielenkiinnolla odotan mitä muodin tuulia seuraavaksi tulee; -)

    VastaaPoista
  44. 60-luvun (mini)mekot on ehkä parasta mitä tiedän. Voisivat olla muotia jatkuvasti.

    Happy Champ näyttää siltä, että voisi ottaa to do -listalle.

    VastaaPoista
  45. No voi jestas kun on kaunis tuo liivihame!! Ja niin myös muut, mutta liivari kivasti erilainen��
    Arvonnassa mukana! Ja sammarilappuhaalarit vois olla lapsille ihan kivat.
    Jos nyt jotain kammottavaa muistuu mieleen, niin ylikuositetut salihousut...järkyt!
    T. Kati K. yppari@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Housut näyttää aika kivoille, tikkauksen on tosi hyvän väriset! Kivoja kokonaisuuksia! Trumpetti housut tekevät paaluutaan, lapsuus muistuu terävänä mieleen. :)

    VastaaPoista
  47. Valtavat olkatoppaukset ja neonvärit on juttuja joita en enää haluiasi muotiin takaisin.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  48. On taas kerrassaan ihania vaatteita! Paikkamerkit ovat tuttuja minun lapsuudestani, olinkin ihan unohtanut niiden olemassaolon! Muistan lapsuudestani myös samettiset mekot, joissa rypytetty helma alhaalla. Niitä en kaipaa :D
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Noshin kankaat on kyllä ihania. :) napapaidat olisi voinut jäädä tulematta uudestaan muotiin. :/

    VastaaPoista
  50. Neonvärejä ei enää kiitos =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Neonvärien ja kaulassa (ja korvissa) pidettävien tuttien paluuta en toivo :D
    miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  52. Jäätävät olkatoppaukset tuli ekana mieleen mitä en haluaisi takaisin. Tuo piparireuna paidassa on kiva. Taidanpa kokeilla myös. (marileppanen@hotmail.fi)

    VastaaPoista
  53. Olkatoppaukset, trumpettihousut, neonvärit jne. Yh, en haluasi niitä takaisin.

    VastaaPoista
  54. Aivan ihania uusia kankaita nosh:lta ja hienoja vaatteita olet ommellut.. Noi kangasmerkit voisi olla lasten mieleen ainakin �� itse niitä en kaipaa takaisin muotiin!!
    (nimmukka@hotmail.com)

    VastaaPoista
  55. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  56. Leveälahkeiset housut ja -90luvun loppupuoli on jotain sellasta mitä en odota muotiin. ida.hallami at gmail.com

    VastaaPoista
  57. Toivottavasti nappiverkkarit ei tuu enää koskaan muotiin :D
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Vanhoja valokuvia katsellessa toteaisin, että ne hirveät olkatoppaukset ja vyölaukut.
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  59. Hiusdonitsit ja olkatoppaukset,ei ei! mutta silti ne taitaa palata :D
    Mirjam81@jippii.fi

    VastaaPoista
  60. Olkatoppaukset, se miesten takatukka bogart go- tyyliin, tais niitä olla naisillakin..

    VastaaPoista
  61. Ihania vaatteita olit jälleen ommellut ja Nosh on kyllä ikisuosikki itselle :) Isoja olkatoppauksia en välttämättä haluaisi enää nähdä, enkä niitä ihan perinteisimpiä salihousuja :D T. Kati (katijohanna73@luukku.com)

    VastaaPoista
  62. Juurikin tuo 90-luvun muoti saisi olla palaamatta :D bomber-takeistakaan en tykkää yhtään, vaan onneksi muoti jatkaa matkaansa :)

    VastaaPoista
  63. Ihana toi liivari. Pitää ehkä matkia. :) Mä en kaipaa niitä kaikenkirjavia geometrisia kuoseja yli leveine malleineen. :)

    VastaaPoista
  64. Kaikki ysärimuoti on mulle kammotusta mutta toisaalta uskon että muotia on muokattu tähän päivään siten että ehkä se sitten alkaakin näyttämään jossain kohtaa hyvältä.. Napapaitaa en kyllä enää päälleni laita! :D

    VastaaPoista
  65. Antennipipot... Voi karseus minkälaisia! :D -A.p.

    VastaaPoista
  66. 90-luvun vaatteet, en odota takaisin muotiin tuloa :D

    VastaaPoista
  67. 90-luvun muoti on ehkä kamalin. Liekkö jotain lapsuuden traumoja kun tuntuu niin kamalalta sen ajan muoti :D

    VastaaPoista
  68. Onpas taas kauniita vaatteita, ja noshin uusi mallisto vaikuttaa todella kivalta :) aika paljon täällä jo omia kauhistuksia tullutkin kommentteihin :D yhdessä vaiheessa kaikilla pojilla oli farkkujen lahkeet työnnetty isoiksi palloiksi tennissukkien sisään. Se oli mielestäni melko erikoinen muoti-ilmiö aikanaan :D aika monet myös jo uusintakierroksen käyneetkin, niitä olkatoppauksia ja trumpettihousuja täälläkin kauhulla odotellaan :D

    VastaaPoista
  69. ARVONTA ON SUORITETTU! Piia, kommentti nro 2, voitti lahjakortin. Kiitos kaikille osallistuneille, kommenttejanne oli hauska lukea.

    VastaaPoista
  70. Oh wau! Mielettömän ihania vaatteita, upeiden yksityiskohtien kera! Käsintikkauksia, piparkakkureunusta, merkkejä..musta-pinkki yhdistelmä<3 Vaikka nykyisin koneissa on tosi hyvät ommelvalikoimat, niin kyllähän käsin ompelussa on oma viehätyksensä ja monesti vaikeat kohdat on helpompi ja siistimpi tehdä käsin:)
    Ribbi is back:) Viime aikoina en ole kauheasti kierrellyt vaatekauppoja, mutta satuin tekemään muistaakseni viime keväänä huomion, kun noita ribbivaatteita oli paljon kaupoissa. Hmm..Nyt en osaa tähän hätään kertoa, minkä muoti-ilmiön toistumista odotan tai pelkään rantautuvan..:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)