maanantai 12. lokakuuta 2015

Polkua pitkin

NOSH AW 15
Innoissani ja itseeni kovasti luottaen otin vielä tämän lasten paketin työn alle. Näppärät ja nopeat olivatkin jo napanneet vaaleanpunaiset/puuteriset paketit, niitä luonnolliseti itsekin katselin sillä silmällä, koska kohteena tyttö. Tyttö, jolle pinkkiviolettihörhelöhelma-maailma on sitä ihaninta just nyt. Laittaa kyllä päällensä muutakin, mutta jo päiväkodissakin on mieletöntä arvostelua ja kilpavarustelua tyttöjen kesken. Niistä kommenteista sitten väliin paha mieli ja vaatteista kiukuttelu.

Mutta minä olenkin todella iloinen siitä, että meille tuli uutuuskuosi  Polku+ farkkucollege aquan sävyssä, mausteena musta/naturel kudottu huippuraita. Väri on kaunis, herkkä ja hieman talvinen. Sitä kohti tässä ollaankin menossa. Kankaat löydät tämän linkin alta.
Polku-kuosi on Annika Hiltusen suunnittelma ja täynnä kauniita yksityiskohtia. Tyttäreni kertoi kangasta katsellessaan pienen sadunkin. Päädyin tekemään yläosan farkkujerseystä, sillä olen sen todennut siihenkin tarkoitukseen vallan mainioksi. Kuosista nappasin tuo karhun koristamaan miehustaa. Kuva on tehty aplikoiden, kangas on velouria.
Polkukuosi pääsi pöksyihin, raitakangas toimi eri yhteyksissä resorina.
 Mainitsinkin jo, että tuo kudottu raitakangas on mainio. Meillä siitä on leggareita tehty ennenkin. Joten samalla kaavalla (OB Fancy stripes) kuin aiemmat, raitaversiot.
Näin jälkikäteen kuvia katsellessa, olisi tunikan yläosaan voinut laittaa jotakin tehostetta? Olkapalat, tikkauksia, raitaa, jotakin? Hieman on alapainoinen setti.

Päiväkodin seinällä oli ilmoitus Nosh-edustajasta, joka järjestää alueellamme kutsuja. Pitääkin laittaa numero muistiin, sillä voisin kutsut jossakin vaiheessa pitää. Laadukkaita tuotteita on mukava suositella muillekin. Jos itse harkitset, niin ohjeet löydät täältä. Kutsuilla on mahdollisuus tutustua niin naisten kuin lastenkin ekologisiin ja mukaviin vaatteisiin. Kankaitakin voi tätä kautta ostaa.

Lopuista kankaanpaloista syntyi pienelle pojalle haalari koossa 62cm. Aika kuultaa muistot, näin pieniäkö ne joskus olivat? Hieman tuo etureunan kantti tuli tehtyä liian kireäksi, otanpa oppia seuraavaan.
Hyvää syyslomaviikkoa kaikille niille, joilla sellainen on :)


24 kommenttia:

  1. Oih miten upea setti! Ihana ❤️❤️ tuo aplikointi on erityisen hieno! Toivottavasti tyttökin kelpuuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tämä hänelle kelpaa, ei niin kauheasti kiinnitä huomiota, jos ei joku muu sitä tee.

      Poista
  2. Voi miten söpöjä! Tuo karhutunika on iiihana ja niin kivan jäisen huurteinen tunnelma siinä. Turkoosi on minusta kiva väri koska se menee kivasti sekä tytölle että pojalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä väri on kyllä hieno ja sitä voi halutessaan terästää vaikka pinkillä.

      Poista
  3. Ihanuuksia! Ei ole yhtään alapainotteisia. Niin tykkään tuosta applikoidusta vaatteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kirjoitetaankos tuo sittenkin applikaatio....kahdella p:llä? Molempia näkyy, korjasin yhteen...

      Poista
  4. Tykkään erityisesti aplikoidusta tunikasta. Herkkä ja kaunis ja sopii teidäm vaalealle neidille erinomaisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä välillä poistua tutusta, niin tulee löydettyä uusia juttuja.

      Poista
  5. Ihania! Aivan loistavasti sopii turkoosi tytölle :) Minusta on hirvittävää kuinka ilkeitä lapset voivat olla toisilleen jo päiväkodissa..

    VastaaPoista
  6. Täällä kaksi pientä neitiä huokailee, miten ihana jääkarhumekko. :) Kaunis se on minustakin ja levollinen juuri tuollaisena, ilman mitään lisää. Turkoosi sopii hyvin teidän tytölle.
    Lapset osaavat olla julmia :(. Meillä ei onneksi vielä olla tuollaisiin ongelmiin törmätty ja tytöt mielellään pukeutuvat äidin ompelemiin vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Meilläkin kyllä pukeudutaan jos väriskaala on oikea. Mutta kaikenlaiset suuntaukset tuntuvat vaikuttavan.

      Poista
  7. Upeat setit ja valitettavasti kilpavarustelu tyttöjen kesken ei ihan heti lopu:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei lopu ei. Työssäni sen huomaan, samoin teinineidin elämässä. Ja yllättäen myös nuoren miehen elämässä kovinkin painokkaasti tämä tulee esille.

      Poista
  8. Raitaleggarit on kyllä veikeät! Muistan katselleeni kaavaa jo edellisten legsujesi kohdalla, nyt kyllä täytyy oikein kaivaa kyseinen lehti esille. 😊 setti on ihana, raidan käyttö eri muodoissa piristää. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kaavasta, koska hieman erilainen kuin normileggarit.

      Poista
  9. Ihanat!!! Tuo unika varsinkin on niiin herkullisen kuulaan kaunis! Kauniita uutuuskankaita Noshilla jälleen, kiva nähdä niistä kauniita vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En uskalla enää sinne sivuille mennä, aina haluaisin jotakin.

      Poista
  10. Apua miten ihana setti!! Ei kyllä kaipaa yhtään mitään lisää tuo mekko, just ihana noin. Ja miten ihana tuo karhu. <3 Tuo polku on kyllä ihan tosi ihana kuosi, olen monella Noshin yhteystyöbloggajalla sitä nähnyt ja ihastellut. Yksi niistä pakko-ostoksista. Ja miniraita sopii siihen niin hyvin. Nyt tiedän, minkä kanssa raitaresorini käytän.

    VastaaPoista
  11. Ihana upea Frozenin arkipuku setti, eikös värit sopisi hyvin siihenkin teemaan (meillä ei välitetä Elsasta ja Annasta joten olen niistä aika pihalla)? Tuo aqua väri on ihan täydellinen muuten tytöllesi, tunsin silmieni oikein leviävän täällä ruudun toisella puolella ihastuksesta ;). Raitalegginssit on minustakin tosi veikeät, täytyypä katsoa kirjastosta tuota lehteä!

    VastaaPoista
  12. Kaunis, raikas ja tasapainoinen asu:) Leggarikaavaa olen monet kerrat katsellut lehdestä, en vain ole saanut aikaiseksi ommella. Nätit ne ovatkin:)

    VastaaPoista
  13. IHANAT värit, ja kauniit kuteet ;) On se rankkaa tuo tyttölasten elämä.

    VastaaPoista
  14. Ihana setti, niin tasapainoisen näköinen. Yläosaan ei tarvitsekaan mitään, kun noin suloinen tyttö vaatetta kantaa. Jää kasvot esille hyvin :). Väreistä pidän minäkin, sopivat talviseen teemaan. Lapset osaavat joskus olla ajattelemattomia. Se on todella kurjaa, miten nuorena ne vaatteiden ja tarvikkeiden arvostelut alkavat. (minä olen kirjoittanut applikoinnin aina kahdella p-kirjaimella, ainakin omassa ammattisanastossani se kirjoitetaan niin, mutta en tiedä mikä on sitten kielitoimiston kanta asiassa. Ymmärtää molemmilla tavoilla kirjoitettuna mistä on kyse, joten ei sillä niin väliä ole :D)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)