tiistai 9. joulukuuta 2014

MIAU


Suloista ja söpöä!

Aikaisemman sarjan kaavat on nyt saanut laittaa muistojen mappiin ja kokoja on päivitetty vastaamaan nykyistä tilaa.

Kokeilin uusimman OB:n Wood Mouse mekkoa. Näytti mittasuhteiltaan hyvältä, hihakin oli hyvänmallinen ja tarpeeksi väljä. Kaula-aukko tuli vielä liian ahtaaksi.

äääh, tätä valon vähyyttä ja huonoja kuvia.

Kankaaksi valikoituivat Jonic:lta hankittu kissa-aiheinen digiprintti ja Kangastukusta ostettu farkkutrikoo. Nuo farkkutyyppiset trikoot sopivat niin moneen, niiden pinta on niin elävä.

Helppo hiuspanta (jotka lähtökohtaisesti eivät pysy tytön päässä)
ja kimallusta helminauhan tavoin.

Päiväunet jäivät välistä ja flussa vaivaa...

Selian Racon punaisena, niin kauniina! Ihan nappiväritys minun makuuni. Kuosin on suunnitellut Annika Nykänen/Mutturalla.
Kaava on oma mekkokaava päivitetyssä versiossa. 
Yksi pesukarhu sai hamosen ja rusetin päähänsä. Pitsi-ideat on suoraan Ommellisen Liisan innoitusta. Tykkään itse tästä mekkosesta tosi paljon.

Leggarikaavakin vaati tarkistusta, niin monet tänä syksynä valmistuneet ovat menneet kiertoon. Tumma harmaameleerattu sai lahkeisiinsa joustopitsiä. Tein mekoon vielä vaaleanharmaasta Chalkstarista leggarit, sopivat tyyliltään hyvin yhteen nekin.
Riivalitkin on omalla tavallaan söpö kuosi, siitä eräälle poikaselle paita. 

Housuiksi farkkutrikoosta uusimman OB:n Starman. Vyötärökäänteen muutin resoriksi, jonka sisällä on kuminauha. Tuntui niin tönköltä käänteen kanssa.


Kalenteria katsoessani joudun taas toteamaan, että suunnitellut joululahjaompelukset teen joulun jälkeen...

10 kommenttia:

  1. Meillä on ollu vähän samanlaiset vinkeet! Tein nimittäin tuosta kissatrikoosta useammalle pikkuneidille kaulurin joululahjaksi ja tuolla Wood Mouse-kaavalla Kummitytölle mekkosen. Kangas oli kylläkin Hubbabubba-Maija. Eikä siinä vielä kaikki, vaan pääntielle laitoin vähän saman tyylisiä koristuksia. Ehkä tammikuussa blogissani sitäkin vilautan. :)
    Ja vielä pakko kommentoida vinkiksi sulle vielä tuota viimeistä lausetta. Mä olen jo monena vuonna laittanut itselle joululahjaompelusten takarajaksi 1.12. Saa, kuule, koko joulukuun puuhastella nyt ihan omia hommia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa :D. Nuo digit ovat toisaalta ihania, toisaalta raivostuttavia. Haluan aina kehystää sen jatkumon jotenkin. Mutta kaulurit ovat hyvä idea, tuo sopii sellaisiin hyvin.
      Ja Hubbabubba-Maija on varmasti ihana tuossa mallissa, leikkasin tänään yhden toisenkin mekon samalla kaavalla. Tuo malli sopii meidän tyttöselle.
      Ja tuohon viimeiseen lauseeseen...en varmaan ikinä opi, joulu yllättää aina, samoin talvi ja kevät. Jouluun pääsen vauhtiin, vasta kun alkaa olla tositoimet. Joskus olen ostanut lahjoja etukäteen ja unohtanut ne kokonaan....toivoton tapaus.

      Poista
    2. :D Mun täytyy siis kirjoittaa ihan kalenteriin marraskuun alussa: Ompele kummilasten lahjat. Ei mullakaan muuten onnistu. Ja kun olen niin jouluihminen, niin tiedän, että se tarkoittaa sitten sitä, etta saan joulukuun puuhata ihan omiani. :D

      Poista
    3. Niin, ja vielä noista valokuvakankaista. Minäkään en osaa käyttää niitä isoina pintoina. Mulla on pari eläinkuosia odottamassa poikien paitoja. Toisaalta haluaisin tehdä koko paidan samasta kankaasta, mutta toisaalta tuntuu, että siinä on sitten niin paljon kaikkea, liikaa.

      Poista
  2. Hyvä idea tosiaan laittaa tuota mustaa kisukankaan kaveriksi, minä tein samasta kisusta muuten syksyllä pipot tyttökolmikolle. Mulla on vain yksi joululahjaompelus, mutta tuli tenkkapoo kun lehti on kadoksissa jossakin... Täytyy nyt katsoa, miten ratkaisen kadonneen lehden arvoituksen :). Touhukasta viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, päänvaivaa nuo tuottavat...
      Toivottavasti lehti löytyy ja onnekas on hän, joka lajhan saa.

      Poista
  3. Ihanat kaikki <3! Minäkin tykkään paljon tuosta Annikan kuosista,on niin suloinen. Pitsihame ja rusetti sopii pesukarhulle. Minä en kanssa ymmärrä, miten ihmeessä se joulu tulee liian nopeasti. Vaikka se onkin joka vuosi tismalleen samalla paikalla, aina jää lahjoja tekemättä. Kai minä kuvittelen ettei muuta elämää ole ennen joulua, ja ompelemaan ehtii 24/7 :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viime jouluna muutamasta paketista löytyi tilkku ja selostus mitä siitä on tulossa, vähän niin kuin lahjakortti. Oli ihan vapauttavaa ommella ajan kanssa pyhinä...

      Poista
  4. Ihanat setit taas ja kivasti yhdistelty. Strassit ja pitsit on niin somia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Ihanan mekon teit juuri....

      Poista

Kiitos, kun kommentoit :)