sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hyväntekeväisyyttä

Ja muutama muu juttu

On taas aika tempaista!
Valtakunnallinen Roosa-nauha keräys on taas alkanut. Saumanvara- yhteisö, johon siis kuulun, tempaisee jälleen hyvän asian puolesta. Minua aina sytyttää tälaiset jutut, jossa voin omalla työpanoksellani osallistua. Koen sen tärkeäksi.

Jos et ole vielä tietoinen, niin huutokauppa tullaan pitämään 10.10. facebookissa, johon on perustettu ihan oma ryhmä tätä varten. Tässä linkki ryhmään, liity ihmeessä.

Pitkin viikkoa sinne varmasti latautuu enemmän ja enemmän uniikkeja käsitöitä huudettavaksi. Oma osuuteni tällä hetkellä on Suoraa sydämestä- tunika ja pöllösetti. Jos ennätän, teen naisellekin jotakin.

Kankaat ovat PaaPiin Siiri herukassa, Ainolasta hankittu raita, EK:sta yksivärinen. Sydän toimii myös taskuna.

Pöllökankaat ovat Hannan kankaasta ja Terhi Pitkäsen suunnittelemat. Asuun kuuluu myös pökät.
PaaPiin Siiri herukassa-kangas on niin viehko, kuvitukseltaan ja väritykseltään. Ja loppui ihan kesken itseltäkin. Nimittäin oli tarkoitus tehdä kaksi tällaista mekkoa:
Mutta leveys ja pituus ei riittänyt. Pitää odottaa uutta satsia, että saan meidänkin neidille tämän mallisen, jotenkin vain näen tämän kankaan tässä mallissa! Kiva pitkähihaisen T-paidan kanssa.
Tämä liivari siitä vielä syntyi. En oikein tiedä, mutta tyttö oli sitä mieltä, että KYLLÄ. Napit taidan vaihtaa...

Jotakin tällaistakin on tullut tehtyä
Ja näitä Noshin farkkuleggareita. Tämä koko on meidän neidin pepulle ja reisille liian pienet, koska eivät jousta paljon mitään. Josko löytyisi käyttäjä jostakin... Onneksi en tehnyt tällä koolla enempää meille.
Hyvää alkavaa viikkoa, lähden paistamaan puusteja. Päivän myöhässä.

14 kommenttia:

 1. Ihan huippuhyvännäköisiä tuotoksia!! Upeat väriyhdistelmät. Pitäisikin uskaltaa käyttää rohkeammin mustaa ja tehostaa sitä raikkailla väreillä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta-valko+ kirkas väripiriste tuntuvat aina kivoilta. Ainoa asia, jota pelkään on se, että musta värjää ja tekee suttuiseksi kirkkaat värit. Ei ainakaan kannata pestä siellä muiden mustien joukossa, vaan kirjopyykissä.

   Poista
 2. Ihania, sinun tyylisiä juttuja olet taas saanut paljon aikaan. MInäkin aion osallistua tuohon Roosa Nauha-keräykseen, tänään sain aloiteltua, mutta kesken vielä ovat. Pitää yrittää pian saada valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hienoa Krista, että osallistut, menestys tulee olemaan taattu, koska tekemäsi vaatteet ovat niin upeita!

   Poista
 3. Kauniita vaatteita. Tosi ihania sävyjä, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tuo violetti on nyt jotenkin sellainen piristysväri kaikenkaikkiaan.

   Poista
 4. voi ei miten paljon ihanuuksia olet ehtinyt ommella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Väsyneen ompeluksiin kuuluu myös tuhottomasti ratkomista, mutta ei lannistuta, ei.

   Poista
 5. Ihana sydäntasku! Niin mahtavia vaatteita, ihanat kuosit, värit ja mallit, jälleen kerran :). Minun on varmaan pakko jo liittyä facebookiin, kun kaikki kiva menee aina ohi :(. Olen tällainen mummo näissä some-asioissa. Tällaisiin tempauksiin minäkin nimittäin osallistuisin mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Hanna joo, liity vaikka ihan tämän takia :). Minullekin se on moneen suuntaan informaatiokanava, vaikkakin kuluu siihen paljon aikaakin. Sinulla olisi kyllä varmasti ollut paljon annettavaa tähän keräykseen. Savakin aukeaa taas tämän jälkeen, joten hae sinnekin :)

   Poista
 6. Ihanuuksia, Sanne! Olet siis löytänyt onneksi rakosia ompeluksiin, vaikka aika kiireiseltä arki vaikuttaa niin siellä, kuin täälläkii. Aivan herkullinen tuo herukkakangas, sitä pyörittelin kanssa viikonloppuna vaan kutimet veivät voiton kuumeisten lasten kanssa sohvalla röhnötellessä. Innolla odottelen syyslomaa ja aikaa projektoida yhdessä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heips Kukka , kiva kun käväisit täällä :) Joitakin epätoivoisia rakosia joo, mutta keskittyminen on hankalaa, kun joutuu aina keräämään ajatukset uudestaan. Herukka on todellakin herkullinen, haluan sitä lisää, sillä tuo mekko ei jäänyt meille ja haluan sellaisen tehdä M:lle. Syksyn flunssakierre on siis yllttänyt teidänkin perheen, toivottavasti toivutte pian. Ja näkymisiin :)

   Poista
 7. Mahtavia ompeluksia! Itsekin olisin halunnut olla mukana tälläkin kertaa ompelemassa, mutta mulla ne ompelurakoset on nyt olleet kyllä ihan minimissä ja tällä hetkellä asun jopa erillään koneistani, kun olemme remonttievakossa ainakin kuukauden. Ehkä tulen huutelemaan sitten teidän muiden ompeluksia. :)

  VastaaPoista
 8. Huippuja vaatteita! Etenkin toi ylin :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)