torstai 15. toukokuuta 2014

Vimmaannuin!

Ihanaa...
Ensin löysin rutturaidan (vielä vaiheessa) ja sain 
mielettömän hyvää palvelua Vimmacompany:lta.
Sitten tuli tämä lettikangas ja taas kaikki meni niin hienosti ja kangas kotiutui onnellisesti meille.

Kankaan on suunnitellut Maija Louekari 
ja kerrankin saan olla Tähkäpää!

Syntyi kaksi erikokoista tunikaa. 
Molemmissa sivusaumaan tehdyt taskut.
Niiden olemassaoloa vielä mietin...
Itselleni venepäänietä ja tiukkaa yläosaa


Tuon helman saatan vielä kaventaa, 
sellainen tulppaanimalli? Helma on nyt kavennettu tulppaaniksi kolmion mallisilla sisäänotoilla. Tuli hyvä.

Ihana kangas, harmoninen väritys, seesteinen kuvaushetki....
Kurkistus verhon taakse :)Kävin muuten ensimmäistä kertaa siellä Karnaluksissa.
Taivas varjele sitä valikoimaa! Ja hinnatkin olivat edullisia.
Framillon ei lopu hetkeen, sitä on 130m. Lankojakin olisi ollut vaikka mitä, jos olisi aikaa neuloa. Sinne kyllä uudestaan!

Nyt kaksi viimeistä ja erittäin kiireistä työviikkoa.
Jäänköhän taas kerran ilman kevätjuhlakolttua?

22 kommenttia:

 1. Voi, minkä illuusion särkymisen koinkaan! Mutta ihana kangas silti ja kauniita kuvia :) Jäin nyt samalla lukijaksesi, kun en näemmä aiemmin ollut sitä vielä tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa nompelus! Kangas on kyllä varsin viehättävä, mielessä monta erilaista juttua olisi, mutta nyt loppui tämä ihanuus!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan kauniit tunikat. Kangas on tuo mieleen linnanneidot tai vähintäänkin menneen ajan maalaistytön letit, mutta on silti moderni.

  VastaaPoista
 4. Kangas on tosiaan upea (piti ihan käydä katsomassa tuo Vimma), mutta niin on ompeluksesikin -taattua laatutavaraa :) Mun juurikin pitäis päästä Karnaluksiin varsinkin tuon framilonin takia (ja pitsien ja ja ja...), kun en tykkää käyttää sitä leveää, no toivottavasti joskus tässä! Hyviä kiireisiä työviikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Krista, uo Karnaluks olisi sinun taivaasi, sillä niitä pitsejä, nauhoja yms olisi hyllykaupalla!
   Ja kiitos, loma jo häämöttää.

   Poista
  2. Oon onneksi päässyt sinne kaksi kertaa, tosin viime kesänä oli tosi pikainen reissu, kun oltiin tavallaan ohikulkumatkalla. Eka kerta meni ihmetellessä, että jos se kolmas kerta olisi sitten sellainen "normaali" kerta ;)

   Poista
 5. Kauniit tunikat, kankaasta pidän paljon. Hyvin käy nykyinenkin helma sinun tunikaan. Jos kerran aiot helmaa kaventaa, niin tulppaanimallinen voisi kanssa sopia. Olen ihan kateellinen kaikille, jotka ovat tuonne käsityöntekijöiden taivaaseen päässeet! Meiltä päin automatka laivalle jo ottaa melkein päivän, joten ei sinne tule hypättyä pikkuostosten perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sinulle tulee se mahdollisuus joskus! On se vain niin ihanaa, kun on valinnanvaraa, alkutekijöikseen ehkä liikaakin.

   Poista
 6. Kauniit tunikat!

  Ja Karnaluks - haha, itse koin niin pahan järkytyksen että haahuilin vaan edestakaisin enkä oikein tiennyt mitä ostaa :D pitää päästä uudelleen, ehkä se onnistuis vähän paremmin sit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä siellä sellainen Liisa Ihmemaassa- olo olikin. Onneksi ei ollut ketään sellaista mukana, joka huokailee niskan takana ...

   Poista
 7. Nättejä lettejä! :)
  Voi kun pääsis itsekin tuonne Karnaluksiin! Täytyis varmaan pari päivää varata, että sieltä sais jotain tolkkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä siellä aikansa saa kulumaan ja monta juttua jäi sinne- joten jossakin vaiheessa uudestaan.

   Poista
 8. Onpa kiva kangas!
  Miten sinä muka jäisit ilman kevätjuhlamekkoa? Olet niin tuottelias, että sinähän surautat sen vaikka edellisenä yönä. Ai, yöt nukkumista varten? Ehtiihän sitä nukkua sitten lomallakin. Ja luulenpa, että sulla kaapit pursuilee mekkoja, jotka voisi kelpuuttaa juhliin. ;) Ja sitä paitsi tämä lettitunikakin käy koulun kevätjuhlamekosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minun ongelmani on se, että kaikenlaista rentoiluvaatetta kyllä löytyy, mutta ei mtään fiininpää. Ja niin usein se kolttu on jäänyt tekemättä. Voisihan sitä aloittaa joskus ajoissakin :)

   Poista
 9. Oi mitä mekkoja!

  Paljonkos Framilonin metrihinta oli Karnaluksissa? Myydäänkö sitä isommissa paketeissa tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Metrihinta oli 24snt/m veroineen! Kangastukun hinta on 74snt/m ja muualla saa pulittaa sen 1e/m. Ullakan iso pussukka on edullisin. Ostin sellaisia keriä, yhdessä oli n 30m

   Poista
 10. Voi miten upeat mekot ja ihanat kuvat <3 tuo on kyllä kaunis kangas <3

  VastaaPoista
 11. Mitä enemmän näitä lettituotoksia näkee, sitä paremmalta kangas näyttää. Aivan ihastuttavat mekot :) Juuri tässä päivämäärä katsellaan, koska Karnaluksiin taas lähdetään. Sinne kyllä kannattaa tehdä ihan lista mitä tarvitsee, muuten siellä sekoaa. Ensimmäinen kerta meni kyllä mullakin suu auki kulkiessa ja ulkona kun katsoi kuitista ostosten summaa, teki mieli lähteä takaisin ostamaan lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotkut kankaat tarvitsevat aikaa sytyttääkseen. Tässä vain tuo kuosi ja väritys iski heti minuun täysillä. Nyt sitten jo olisi monta muutakin ideaa mielessä, mutta kangas on loppu :)
   Joo, kyllä sinne paljon jäi vielä kutkuttelemaan ja ne hinnat tosiaan!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :)