lauantai 8. helmikuuta 2014

Hyvää tekevää huutokauppaa!

15.2.2014 Huutokauppa

https://www.facebook.com/pages/Piilo-lastenvaatekirpputori-/120673634676762?fref=ts
Tämä teksti on kopiotu ylläolevalta sivulta.

"Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!"HommaHuoneelta lähtee huutokauppaan aikuiselle liivimekko koko s/m
Ja Keikun-mekko koossa 98cmToivottavasti näillä muutama euro saadaan kasaan!


8 kommenttia:

 1. Onpa hienoja! Ja varmasti saadaan enemmän kuin muutama euro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan niin. Hienoja töitä sinne on kyllä tulossa.

   Poista
 2. Tosi ihanat, tuo oranssi Paratiisi on vaan niin kaunis kangas! Toivottavasti tulee paljon huutoja :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tuo väri sopii tuohon kuosiin tosi hyvin, mutta minun kasvoja vasten ei! Tuli nyt käytettyä se tähän, toivottavasti sillä on positiivinen vaikutus.

  VastaaPoista
 4. Kääk! Tässä tais tulla se mun pakko saada- juttu. Tarkoitan siis tota lapsen mekkoa. Ois just meidän kokoakin.

  VastaaPoista
 5. Aivan huikeaa! Nämä kaksi mekkoa kerryttivät lahjoitussummaa 105 eurolla! Koko Saumanvaran tempaus tuotti yli 7000 euroa Sylva Ry:lle. Olen ylpeä siitä, että kuulun tähän hienoon joukkoon.

  VastaaPoista
 6. Ihanuuksia teit huutokauppaan <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)