sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kiehtovia kankaita ja ARVONTAA!

No niin, ennätinpäs tännekin saakka piipahtamaan. Loma on näyttää olevan ihmisen kiireisintä aikaa. Tai, kun ei ole kiire mihinkään, niin silloin aika vain soluu. Aamut ovat pitkiä, ruokailuhetket venyvät jne. Itse asiassa olen tänään ennättänyt tehdä enemmän kuin monena päivänä yhteensä. Deadline ja viime hetki...

Loma alkoi sillä, että oli taas Roosanauha-huutokaupan aika. Virtuaalinen ompeluryhmämme Saumanvara järjesti sen jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa huutokohteita oli reilusti ja taso oli laadukasta. Hulpeat 27 000 euroa saimme kasaan. Huikeaa, eikö vain? Olen itse osallistunut jokaiseen, tällä kertaa kankaat tuoteiden ompeluun lahjoitti Ommellinen <3. Tunikamekko omalla kaavallani.
HARMAATA
Kankaana on PikkoBo:n suunittelema Forest, joka on kaikinpuolin kiehtova kangas. Tästä saa monenlaisia vaatteita eri asetteluilla. Omalle tytölle näin:
HARMAATA
tai näin:
HARMAATA
Kilpurit digitrikoo myös Ommelliselta. Siniharmaa-sävytys sai hieman terästystä oransista. Pieni pipo oli myös huudettavana tästä kankaasta.
HARMAATA
Ainolan Savanni-trikoosta vielä yksi mekko matkaan.
HARMAATA
Minulla on mennyt paljon aikaa siihen, että olen päivittänyt kaavoja uuteen kokoon. Osassa olen selvinnyt pienillä lisäyksillä, mutta suurimman osan olen joutunut piirtämään uudestaan. Tyttöni mittasuhteet ovat haastavat, joten helpommalla näköjään selviän aloittamalla aina alusta mittanauhan kanssa. Silti en muista ottaa huomioon kaikkea.. Peplum- tyylinen tunika. Tämä on ensimmäinen koeversio ja muutoksia piti tehdä moneen paikkaan. Osan sain korjattua ratkomalla ja ompelemalla uudestaan, osa vain piti korjata kaavaan. 
HARMAATA
Tämän idean sain saunanlauteilla, kun menin sinne puhisemaan epäonnisia ompeluksiani. Olen aika sinnikäs tyyppi, saatan heittää hetkeksi työn käsistäni, mutta otan sen uudelleen käsittelyyn pienen välimatkan jälkeen (totuuden nimissä, on niitä töitä roskiinkin asti lentänyt). Katsotaanpas...
MUSTAA
Nämä Ommellisen digipallot ovat sitten ihania! Jämäkkää trikoota, eikä pesunukkaa! Löytyy musta- ja valkopohjaisena kolmessa eri koossa. Hihat ovat aikaisempaa Pehemiän satsia, eli eri laatua kuin miehusta ja helma. Rinnanympärykseen saa laittaa vielä lisää tilaa, nousee helposti ylös.
MUSTAA
Hoppatossut ovat käyneet pieneksi, pakko on saada uudet tilalle! Päässä äitini neuloma pipo minulle. Niitä on kaksi, joten saattaa olla, että saa lainata tätä useamminkin.
MUSTAA
Helma pyörii ja sieltä pilkottaa Verson puodin Peikkomaa digitrikoo..
MUSTAA
Tämä on myös kangas, jota jaksaa tutkailla kauemminkin. Ehkä hieman pelottava, mutta samalla kiehtova. Leena Rengon taattua satumaailmaa. Leenasta voit lukea jutun täältä Kototeko-blogista.
MUSTAA

Punainen on sellainen tomaatinpunainen, kaunis sävy.

MUSTAA
Lisää kiehtovia kankaita. Verson puodin Maahiset ja menninkäiset <3. Kangas edustaa minulle monta eri olomuotoa, josta pidän. Yksi on tuo tausta, joka muistuttaa koivun runkoa, tuohta. Toinen on "raita", joka ilmenee minun silmiini erittäin kiehtovalla tavalla. Kolmantena myös aikuiseen makuun sopiva kuvitus, olen itsekin sellainen menninkäinen...Tietenkin myös kankaan väritys, joka ei ole liian särmikäs tämänhetkiseen makuuni. Tätä on saatavana myös sini- ja keltasävyisinä. 
Peruspaidan sain tehtyä omasta palastani, näitä kyllä tarvitsenkin neuletakkien alle. Tytölleni olisin halunnut tästä kankaasta myös jotakin, mutta onnistuin tekemään valmiin kaavan mukaan aivan liian pienen vaatteen. On siis kaponen tuosta miehustasta ja harteista.
Helma ja kaulusfrilla on huoliteltu rullapäärmeellä.
Ehkäpä tälle käyttäjä jostakin löytyy?

Mutta sitten tähän loppuun, jo tuttuun tapaan, laitetaan ARVONTA pystyyn. Voittona on reilu metrin pala tätä kiehtovaa Maahiset ja menninkäiset- trikoota mustavalkoisena ja sitten tämä peplum-tunika, koko n 116-122cm. 

ARVONTA-AIKA ALKAA NYT JA PÄÄTTYY 31.10. KLO 18.00. Mukana voit olla molempien tai vain toisen voiton arvonnassa. Jätä kommenttikenttään tieto valinnastasi ja pidäthän huolen, että saan yhteyden sinuun, jos arpaonni osuu kohdallesi.

ONNEA ARVONTAAN JA MUKAA LOKAKUUN VIIMEISTÄ VIIKKOA!
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kankaan voitti nimimerkki Kotikutoista ja mekon puolestaan Sarkku K. Onnea ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Oli mukava lukea kommenttejanne.

75 kommenttia:

  1. Mukaan kumpaankin arvontaan :) Ihan huippuhienoja ompeluksia sulla, tykkään seurailla :) Ja Roosa Nauha-huutokauppakin oli taas täynnä ihanuuksia ♡

    VastaaPoista
  2. Mukaan kankaan arvontaan! Peplum on nätti, mutta käyttäjää sille ei ole vielä aikoihin :D Kauniita vaatteita olet loihtinut jälleen!

    VastaaPoista
  3. Mukana molemmissa arvonnoissa, ehdottomasti! Aivan huippuja kuvia, jälleen kerran :) Just tälleen tykkään mustavalkoisuudesta, pienellä väripilkulla! Ompeluksesi ovat sitäpaitsi aina väripilkku päivissäni <3

    VastaaPoista
  4. Mukana molemmissa arvonnoissa. Huh, miten paljon sinä olet taas ehtinyt ommella. Ihan hengästyttää! :)

    VastaaPoista
  5. Kankaan arvonnassa mukana. Peplum on nätti, mutta sille ei valitettavasti löydy käyttäjää lähipiiristä. Ihania vaatteita olet taas tehnyt!

    VastaaPoista
  6. Kangasta tahtoisin, jos voittaisin :) Ja kyllä me aikamoinen potti kerättiin! :O Itsekin osallistuin tekemällä yhden tuotteen :)

    VastaaPoista
  7. Mukana molempien arvonnassa :)

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan! Voisinpas vaikka osallistua molempiin koska tuo ihana peplum on juuri kummitytön kokoinen :) Ja siis niin ihana pallotunika tytöllä <3

    VastaaPoista
  9. Molempiin arvontoihin mukaan, justiin tuonkokoinen käyttäjä löytyy omasta takaa :) annele76 (at) gmail piste com

    VastaaPoista
  10. Mukaan molempiin. taijanomaistablogi(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Sinä voitit tuon mekkosen. Olen sinuun yhteyksissä.

      Poista
  11. Mukana molemmissa arvonnoissa! :) Ihania vaatteita! Tuo leggarikangas ja roosanauhahuutiksen Forest-tunika! <3 Huusin sitä jossain vaiheessa päivällä, mutta en ehtinyt enää iltasella mukaan. (terhi.uusitalo (at) gmail piste com)

    VastaaPoista
  12. Minulle kävisi kumpi vaan kun oikean kokoinen käyttäjäkin löytyisi! ihania juttuja olet taas tehnyt!

    VastaaPoista
  13. Mukana kankaan arvonnassa! Ihania vaatteita oot taas teheny!

    VastaaPoista
  14. Mukana molemmissa arvonnoissa! Ihania vaatteita ja kankaita! :)

    VastaaPoista
  15. Sinnikkyydellä pääsee pitkälle ja hyvä että jaksoit sinnitellä, aivan ihania ompeluksia taas kerran ♡ Mukana kangas arvonnassa :-) jätän mieluusti tunikan jollekin sitä toiselle kun mulla ei löydy tuohon kokoon käyttäjää vaikka ihana onkin ♡

    VastaaPoista
  16. Aivan mahtava arvonta! Mukana molemmissa! :)
    minkamaaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Mukana kankaan arvonnassa. Tunika on oikein kaunis mutta kun meiltä löytyy vain poikia... annukka.ylikangas@gmail.com.

    VastaaPoista
  18. Kangasarvontaan mukaan! Ihania vaatteita olet tehnyt. Inspiraatiota kerrassaan. Ps. Meillä alkoi vasta nyt syysloma, mukava näin aamusta lueskella rauhassa ompelujuttuja. =)

    VastaaPoista
  19. Kivasti olet yhdistänyt erikokoisia palloja tytön vaatteeseen! Tunika on kaunis, mutta en tunne sille sopivaa käyttäjää. Siksipä mukana vain kangasarvonnassa =)

    VastaaPoista
  20. Mukana kankaan arvonnassa, sopivan kokoista neitiä kun ei lähipiiristä löydy.
    Jälleen niin ihania vaatteita ja kyllä mua ehkä eniten puhuttelee tuo musta-valkoinen värimaailma, vaikka väreistkin pidän niin toi on vaan niin kaunista.
    annanen75@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Ihania ompeluksia! Varsinkin ekan kuvan tunika miellyttää silmää. :) Osallistuisin mielelläni molempiin arvontoihin-

    VastaaPoista
  22. Mukana kankaan arvonnassa. Tunika on ihana, mutta valitettavasti meillä ei ole sille käyttäjää

    VastaaPoista
  23. Oispa ihana voittaa! Mukana molemmissa arvonnoissa😊

    VastaaPoista
  24. Mukana molemmissa arvonnoissa. Tunikalle löytyisi just sopiva käyttäjä ja kankaastahan saisi vaikka mitä:)

    VastaaPoista
  25. Mukana kummassakin arvonnassa. Ihania vaatteita ja nuo punaiset huopikkaat, mitkä herkut =)

    VastaaPoista
  26. Ihania värejä ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  27. Mukana kummassakin arvonnassa. Kauniita vaatteita!

    VastaaPoista
  28. Mää niin haluan tuon kankaan! Sitä keltaisen sävyistä ostinkin oulun kädentaito messuilta, mutta tuo mu-va jäi niin kaivelemaan! Joten laitan peukut pystyyn ja toivon parasta :)

    Myös vaatteen arvontaan osallistun, kun se sopisi kummitytölleni <3

    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihania vaatteita <3 harmillista, että tuli liian pieni omalle neidollesi:( mukana. Molemmissa arvonnoissa. Sukulaislapsia löytyy tuossakin koossa:)

    VastaaPoista
  30. Kauniita ompeluksia:-)! Mukana molemmissa arvonnoissa!!

    VastaaPoista
  31. Ihana toi mustavalko pallollinen peplum :) mukana kankaan arvonnassa, kun ei valmiille peplumille ole sopivan kokoista käyttäjää tässä taloudessa. S.posti on ida.hallami @ gmail.com.

    VastaaPoista
  32. Molemmissa arvonnoissa mukana!

    VastaaPoista
  33. Mukana kankaan arvonnassa!

    j.storbacka ät hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mukaan molempiin arvontoihin :) Itseltä ei peplumille löydy nyt käyttäjää, mutta lähipiiristä löytyisi eräs tyttö, jolle olisi juuri passeli!

    VastaaPoista
  35. Oih, mukaan molempiin arvontoihin. Kotoa ei peplumille käyttäjää löydy, mutta tädin mussukka Etelä-Pohjanmaalla tulisi varmasti iloiseksi. ;)
    sposti: mhautaviita ät gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mukana molemmissa! Peplum menisi kaverin tytölle, Kangas omille pojille :)
    Pipsahokkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Mukana kangaspalan arvonnassa :)
    henna.e.niiranen@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Iik, ihanainen arvonta ja ahneesti mukana kummankin arvonnassa :D kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Ihana kangas! Mukana molemmissa: johanna.roininen ät gmail.com :)

    VastaaPoista
  40. Vautsi! Tosi upeita. Mukana molempien arvonnassa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  41. Hienoja! Olen mukana molempien arvonnassa, minna82@gmail.com

    VastaaPoista
  42. osallistun kangasmetrin arvontaan :) tytöt ovat just lyhyempää ja pidempää sorttia ;)
    muakin kiehtoo tuo kuosi...mietin kenelle se olisi omiaan.

    VastaaPoista
  43. Oi mitä ihanuuksia! Olen mukana kummankin arvonnassa.
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Aina vain ihania vaatteita pukkaa instaan ja tänne :)
    Maahisia olen kattellutkin jo nettisivuilla eli osallistun kangasarvontaan ehdottomasti!

    t, Kati / yppari@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Maahisia tavoitellen...! loytoni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Ihania vaatteita! Tuo maahiskangas kyllä kutsuu mun nimeä, eli olen arvonnassa mukana ja havittelen sitä kangasta ;) js arpaonni ei suosi niin pitää kyllä metsästää itselle palanen :)

    VastaaPoista
  47. Mukana kuin peräpukama! Molemmat kelpaa. Tuniks olis just typykän kokoa. :)

    VastaaPoista
  48. Ihania vaatteita! Rakastuin tuohon pallokuvioiseen mekkoon ja legginsseihin <3 Myös maahiskangas on aivan ihana, eli mukana sekä kankaan, että tunikan arvonnassa :) sansandelisa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  49. Mukana molemmissa arvonnoissa. Ihania ompeluksia Sulla taas ❤.
    ailasto@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Mukana molemmissa arvonnoissa! Kiitos taas kauniista ja inspiroivista ompeluksista <3 sanni.isosomppi@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Tosi makeita kankaita. Mukana molempien arvonnassa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Molempiin mukaan, ompelukset ovat kaunista katseltavaa 😊

    VastaaPoista
  53. Ihanalle kankaalle olisi ehkä enemmän käyttöä, lapsia kun ei vielä ole.
    aamuntytto@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Nyt täytyy osallistua vain kankaan arvotaan, kun ei ihanalle tunikalle löydy käyttäjää :)

    VastaaPoista
  55. Molempiin mukaan! Ihania ompeluita jälleen.. :)

    VastaaPoista
  56. Mukana molempien arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Voi että miten kauniita kuoseja ja peikot&menninkäiset on aina ihania:)
    Koskapa tunika olisi juuri sopiva meidän pienimmäiselle niin lähden mukaan molempiin arvontoihin.
    amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  58. Osallistun molempiin arvontoihin :)
    sanstryy(at)gmail.com

    VastaaPoista
  59. Mukana molemmissa, mutta ensisijaisesti kankaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon Kotikutoista! Olet voittanut arvonnassa Verson puodin kankaan. Toivottavasti saan sinuun yhteyden.

      Poista
  60. Ihania vaatteita niin huutokaupassa kuin sinulla ja tyttärelläsi. Kiva arvonta! Mukana molemmissa arvonnoissa. rusetiina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  61. Hurjan ihana tuo ensimmäinen mekko. Vähän samantyylinen oli vuosia sitten aikuisten ja lasten koossa käsityökerholehdessä. Ompelin sen silloin, mekko on tallessa maalla. Nyt tahtoisin samanlaisen, mutta en löydä lehteä. Enkä osaa itse kaavoittaa. Ihq ois merinosta talveksi.

    VastaaPoista
  62. Mukana molemmissa arvonnoissa :)

    VastaaPoista
  63. Kauniita kankaita ja ompeluksia,mukaan arvontoihin.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  64. Kivoja ompeluksia taas! Olet tosi aikaansaava! Osallistun molempiin arvontoihin :)

    VastaaPoista
  65. Mukaan molempiin arvontoihin. Ihania ompeluksia:)
    nina.karkulahti(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Mukana molemmissa! Ihania ompeluksia jälleen! :)
    enskapa96@gmail.com

    VastaaPoista
  67. AI että, minun tajuntaani tuo mustavalkoisuus iskee kuin salama....
    Pientä väriä terästämään...pallo-asu on aivan huikaisevan ihana!!!
    Arvontaan :-)
    hennamake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  68. Mukana kankaan arvonnassa. Kiva kuosi.
    sirkka.lehdikko@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Kangasta! pia.mantila@netikka.fi

    VastaaPoista
  70. Kiitos ihanasta mekosta, tulee käyttöön meidän 3-vuotiaalle eli kasvunvaraakin onneksi on.

    VastaaPoista
  71. Kiitos kankaasta! Laitoin viestin sähköpostiin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)